محفل انس با قرآن با حضور «احمد شحات احمد» برگزار شد

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۷ کد : ۵۵۷۸۳ فرهنگی
همزمان با بیستمین سالگرد تاسیس خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی«احمد شحات احمد» از مصر و «علیرضا بیژنی» قاری ایرانی برگزار شد.
محفل انس با قرآن با حضور «احمد شحات احمد» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی،شب گذشته ۲۰ فروردین‌ماه همزمان با بیستمین سالگرد تأسیس خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی «احمد شحات احمد» از کشور مصر، «علیرضا بیژنی» از جمهوری اسلامی ایران و سایر علاقه‌مندان در محل تالار فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی برگزار شد.

در این محفل قرآنی، ابتدا علیرضا بیژنی، قاری بین‌المللی آیات ۹ تا ۲۲ سوره مبارکه اسراء تلاوت کرد و سپس احمد شحات احمد به تلاوت آیات ۷۷ تا ۸۵ این سوره مبارکه پرداخت.

همچنین در این محفل سعید خدیوی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی حسینی‌مطلق، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی درباره اهمیت و جایگاه شب قدر به ایراد سخنرانی پرداخت.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خراسان رضوی،