مسابقه عکاسی حماسه حضور در دانشگاههای آذربایجان غربی برگزار می شود

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۹ کد : ۵۵۷۸۱ فرهنگی
مسابقه عکاسی حماسه حضور در دانشگاههای آذربایجان غربی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد آذربایجان غربی، به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با هدف ثبت بخشهایی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی این روز مسابقه عکاسی برگزار می کند .

این مسابقه  در بین دانشجویان دانشگاه های استان آذربایجان غربی  برگزار شده و آثار رسیده از راهپیمایی های کلیه شهرها و روستاهای این استان مورد تایید و حائز شرکت در این مسابقه عکاسی است .

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اعلام کرده است که کلیه عکس ها در هر فرمتی مورد تایید بوده و داوطلبان شرکت در این مسابقه می توانند  از گوشی همراه یا دوربین برای تهیه عکس استفاده کنند .

همچنین عکس های ارسالی می توانند حجمی بین 5 تا 15 مگا پیکسل  را داشته باشند .

داوطلبان شرکت در این مسابقه فرهنگی حداکثر تا پنجم اردیبهشت ماه فرصت دارند تا حداکثر سه اثر از آثار مربوط به راهپیمایی بزرگ روز قدس را به آدرس  ایمیل jahad.ag@gmail.com  ارسال دارند .

گفتنی است  که به سه اثر برتر این مسابقه عکاسی لوح تقدیر و جایزه اهدا خواهد کرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی واحد آذربایجان غربی