برگزاری نشست صمیمانه رییس جهاددانشگاهی با اعضای معاونت آموزش و کارآفرینی / بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات آموزشی این نهاد در کشور

۱۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۷ کد : ۵۵۷۱۶ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
نشست صمیمانه رییس جهاددانشگاهی با اعضای معاونت آموزش و کارآفرینی این نهاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی با همراهی دکتر محمد محسن غفوریان معاون آموزش و کارآفرینی و برخی از مدیران ارشد این نهاد، شنبه ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۲ در جمع اعضای معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با اشاره به اهمیت منابع انسانی در موفقیت هر سازمانی گفت: سرمایه اصلی جهاد دانشگاهی منابع انسانی آن هستند و تلاش می کنیم، ضمن آشنایی با نظرات جهادگران، از این دیدگاه ها برای توسعه فعالیت های این نهاد بهره مند شویم.

دکتر مسلمی نائینی در این نشست ضمن استماع گزارش تعدادی از مدیران و نیز کارشناسان بر تعامل خوب و هم افزای بین همه معاونت های جهاد دانشگاهی شامل؛ آموزش و کارآفرینی، پژوهش و فناوری، هماهنگی و امور مجلس، فرهنگی و نیز توسعه منابع انسانی برای هم افزایی و تعامل سازنده در راستای موفقیت این نهاد و حل مشکلات منابع انسانی جهاددانشگاهی تاکید کرد.

در ابتدای این نشست، دکتر محمد محسن غفوریان معاون آموزش و کارآفرینی با تبریک ایام ماه مبارک رمضان و آغاز سال جدید گفت: این نشست اولین نشستی است که رئیس جهاد دانشگاهی با همکاران معاونت آموزش به صورت رو در رو و به شکل دوستانه و صمیمی می نشینند و از نزدیک با صحبت ها و نظرات همکاران آشنا می شوند.

وی در این نشست با معرفی بخش های ستادی معاونت آموزش و کارآفرینی گفت: در این معاونت پنج بخش مهم ستادی شامل اداره کل اعضای هیات علمی، برنامه ریزی و آموزش، پروژه یابی، اشتغال و کارآفرینی، راهبری و نظارت راهبردی و کمیسیون های داخلی هستند.

معاون آموزش و کارآفرینی در این نشست با تشریح برخی از فعالیت ها و برنامه های معاونت آموزش و کارآفرینی گفت: معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی در قالب 158 مرکز و در 87 شهر به ارائه خدمات آموزشی می پردازد و سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی بهره‌مند می‌شوند.

در این نشست برخی از اعضای این معاونت به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند و موضوعاتی در زمینه مسائل کلان آموزشی و نیروی انسانی جهاددانشگاهی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.