شهردار قزوین:
جهاددانشگاهی میتواند در مدیریت شهری تأثیرگذار باشد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قزوین، فرشاد پیله چی رییس این واحد با حضور در دفتر علی صفری شهردار قزوین در خصوص زمینههای مشترک همکاری با شهرداری به گفتوگو پرداخت.
علی صفری در این مراسم با اشاره به ظرفیت بالای جهاددانشگاهی تصریح کرد: مجموعه جهاددانشگاهی بهعنوان یک مجموعه علمی کشور میتواند پایه و اساس کارهای اجرایی شهرداری باشد.
وی افزود: ما آمادگی داریم با عقد تفاهمنامه بخشی از پروژهها و مطالعات جهاددانشگاهی در حوزه آسیب اجتماعی ورود پیدا کنیم و از این مطالعات در مدیریت شهری بهرهمند شویم.
شهردار قزوین خاطرنشان کرد: برآیند خروجی این مطالعات میتواند به ما نشان دهد که در چه هدفی حرکت کنیم، جهاددانشگاهی میتواند با سازمان فرهنگی ورزشی و نوسازی همکاری کنند، با عقد تفاهم نام پروژهها را پیگیری میکنیم.
در پایان این مراسم تعیین شد که بین شهرداری و جهاددانشگاهی تفاهمنامه منعقد شود تا کارها بهصورت جدی پیگیری شود.
در این دیدار فرشاد پیله چی نیز گفت: بین جهاددانشگاهی و شهرداری قزوین نقاط مشترک مهمی وجود دارد میتواند زمینه تعامل ما را فراهم کند، ما در جهاددانشگاهی تمام تواناییهای خود را بسیج کردیم و در شهرستانهای استان نیز ورود پیدا کردیم.
وی افزود: جهاددانشگاهی قزوین ۱۴ سال تاسیس شده است و از ۶ بخش مختلف تشکیل شده است، معاونت پشتیبانی اداره مالی را بر عهده دارد، معاونت فرهنگی نیز شامل مرکز افکار سنجی (ایسپا)، خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا، انتشارات و سازمان دانشجویان است.
پیله چی یادآور شد: در حوزه آموزش نیز فعالیتهای خوبی صورت گرفته است و دورههایی برگزار میشود که مهارت افزا باشد، استقبال از دورهها بالا است و توانستیم جمعیت خوبی را تحت پوشش قرار دهیم، همچنین در حوزه پژوهش نیز در دو بخش صنعت و درمان واردشدهایم.
رییس جهاددانشگاهی استان قزوین گفت: جهاددانشگاهی قزوین در بخش درمان اولین مرکز ناباروری در استان را تاسیس کرده است که این امر اتفاق مهمی است که در ۵ سال اخیر ۴۸۰ فرزند به دنیا آمده است که در حوزه کاهش آسیب اجتماعی بهویژه طلاق تاثیر به سزایی دارد.
وی بیان کرد: شهرداری در همه جنبههای جدی شهر ورود پیدا میکند و با توجه به سیاستگذاری شهرداری و تاسیس شمس شاهد اتفاقات مثبتی در شهر هستیم، جهاددانشگاهی خودگردان است و با توجه به پتانسیلهای موجود میتواند در حوزه شهری به شهرداری کمک کند.
پیله چی تصریح کرد: استقرار نظام مدیریت دانش، شناسایی و جانمایی تابلوهای شهری، مرمت خانههای قدیمی و بناهای تاریخی، مستندسازی اقدامات انجامشده شهرداری، انجام کارهای پژوهشی، جمعآوری آبهای سطحی و استفاده در مدیریت شهری ازجمله برنامههایی است که میتوانیم با شهرداری همکاری داشته باشیم.
نظر شما :