تقدیر نماینده ولی فقیه در استان از رییس جهاددانشگاهی سمنان

۱۴ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۱ کد : ۵۵۴۴۹ عمومی
نماینده ولی فقیه در استان و رییس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با اهداء لوحی، از رییس جهاددانشگاهی سمنان تقدیر کرد.
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان از رییس جهاددانشگاهی سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با اهداء لوحی، از اهتمام و دغدغه مندی ریبیس جهاددانشگاهی سمنان در نشست های شورای فرهنگ عمومی استان در سال 1401 و حرکت و تلاش جدی در عرصه های فرهنگی و اجتماعی تقدیر کرد.

در بخشی از لوح رییس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان به علی منصفی راد رییس جهاددانشگاهی سمنان آمده است: حمد و سپاس بیکران به درگاه پروردگار متعال که توفیق حضور در دوران شکوه و عظمت اسلام و خدمتگزاری در جهت تحقق آرمان های انقلاب اسلامی را به ما عطا فرموده است، حرکت و تلاش در عرصه های فرهنگی و اجتماعی جهت حل مسایل و مشکلات جامعه امری بدیهی، لازم و ضروری است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در ادامه آورده است: از اهتمام و دغدغه مندی شما در نشست های شورای فرهنگ عمومی استان در سال 1401(سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین) که زمینه طرح مباحث کارشناسی، تدوین محورهای اصلی و موضوعات کاربردی در راستای توسعه و تحقیق اهداف دولت مردمی را فراهم نمودید، صمیمانه سپاسگزاری می نمایم.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی سمنان