انتصاب سرپرست اداره کل امور واحدهای جهاددانشگاهی

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۸ کد : ۵۵۳۱۸ عمومی
انتصاب سرپرست اداره کل امور واحدهای جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن فارسی معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی در حکمی اسد رازانی را به عنوان سرپرست اداره کل امور واحدهای جهاددانشگاهی منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

انتظار از جنابعالی خواهد بود ضمن تعامل سازنده با واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی و استفاده از ظرفیت‌های موجود، در خصوص موارد ذیل اقدام لازم صورت پذیرد.

1- نظارت و ارزیابی دوره‌ای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی با اولویت نظارت عالیه بر عملکرد رئیس یا سرپرستان واحدها

2- تقویت تعامل واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی با نگاه هم افزایی و همکاری بین واحدی در جهت شکل گیری فعالیت شبکه‌ای در موضوعات چند ظرفیتی، پیشبرد فعالیت‌ها در بستر افزایش توانمندی‌ها به منظور رسیدن به درآمد پایدار در واحدهای کمتر برخوردار.

3- اهتمام ویژه به موضوع راهبردی جانشین پروری در کلیه واحدها، سازمان‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز.

گفتنی است، وی پیش از این به‌عنوان معاون پشتیبانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی فعالیت داشته است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی