توسط اداره کل کارآفرینی و اشتغال جهاددانشگاهی؛

نشست «آشنایی با زیست‌بوم ملی اشتغال کشور» برگزار می‌شود

۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۵ کد : ۵۵۱۳۷ آموزش و کارآفرینی
نشست «آشنایی با زیست‌بوم ملی اشتغال کشور» با حضور و سخنرانی دکتر طه رمضانی مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط اداره کل کارآفرینی و اشتغال جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.
نشست «آشنایی با زیست‌بوم ملی اشتغال کشور» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، نشست آشنایی با زیست‌بوم ملی اشتغال کشور با حضور و سخنرانی دکتر طه رمضانی مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌صورت حضوری و وبیناری از ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز سه‌شنبه ۲۳ اسفنده ماه در معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

نشست آشنایی با زیست‌بوم ملی اشتغال کشور ویژه معاونان آموزش و کارآفرینی، مدیران و کارشناسان حوزه اشتغال جهاددانشگاهی سراسر کشور برگزار می‌شود.

گفتنی است، دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به زیست‌بوم ملی اشتغال کشور دارد و بر اساس این زیست‌بوم نقش هر یک از دستگاه در زمینه اشتغال مشخص می‌شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی