فراخوان چهارمین کنفرانس بین‌المللی گردشگری و معنویت اعلام شد

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۸ کد : ۵۵۰۰۲ آموزش و کارآفرینی
فراخوان چهارمین کنفرانس بین‌المللی گردشگری و معنویت با رویکرد سلامت معنوی از سوی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی اعلام شد.
فراخوان چهارمین کنفرانس بین‌المللی گردشگری و معنویت اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، چهارمین کنفرانس بین‌المللی گردشگری و معنویت با رویکرد سلامت معنوی 20 اردیبهشت ماه از سوی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار می شود.

در فراخوانی که از سوی این دانشگاه اعلام شده است علاقه مندان تا 31 فروردین ماه می توانند مقالات خود را به آدرس www.icts.usc.ac.ir مراجعه کنند.

محورهای کنفرانس شامل « گردشگری و معنویت، سلامت معنوی خانواده»، «گردشگری و معنویت، سلامت معنوی جوانان»، «گردشگری و معنویت، سلامت معنوی جامعه»، «گردشگری و معنویت با محوریت آینده‌پژوهی سلامت معنوی»، «رویکرد روان‌شناختی به گردشگری و معنویت با محوریت سلامت معنوی»، «نقش رویکرد دینی به گردشگری در سلامت معنوی»، «نقش گردشگری و معنویت در مدیریت سلامت معنوی» و «نقش گردشگری و معنویت با رویکرد گردشگری تعالی بخش بر سلامت معنوی» می شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علم و فرهنگ