رییس جهاددانشگاهی عنوان کرد؛

پیشتازی جهاددانشگاهی در بسیاری از رشته‌های تخصصی دنیا

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۹ کد : ۵۴۸۴۹ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی اکنون در بسیاری از رشته های تخصصی در ایران و جهان پیشرو است و مسوولیت سنگینی نیز در حوزه آموزش دارد. این نهاد باید با کمک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رشته ها و تخصص هایی مورد نیاز جامعه را راه اندازی کند.
پیشتازی جهاددانشگاهی در بسیاری از رشته‌های تخصصی دنیا

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و موسسات آموزش عالی غیر دولتی – غیر انتفاعی امروز دوشنبه 15 اسفندماه با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در دانشگاه علم و فرهنگ این نهاد برگزار شد.

دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در این نشست گفت: مراکز و نهادهای مختلف مانند دانشگاه، سپاه و جهادسازندگی و جهاددانشگاهی مولود انقلاب اسلامی هستند. برخی از این مراکز پیش از انقلاب همتایی داشتند اما جهاددانشگاهی با این حجم کار پژوهشی و دستاورد علمی همتایی نداشت. جوانان آن برهه این نهاد را تشکیل دادند و یک خودباوری ملی در کشور ایجاد کردند.

وی افزود: پیش از تشکیل جهاددانشگاهی انجام تحقیق و پژوهش در امور فنی و مسایل فرهنگی بسیار کم و ناچیز بود. حتی در دوران دفاع مقدس در بسیاری از حوزه های فنی دچار مشکل بودیم، اما پژوهشگران جهاددانشگاهی از همان ابتدا با ورود به حوزه فنی، پدافند غیرعامل، ساخت تجهیزات مختلف و امور علوم انسانی، مبارزات روحی و روانی با دشمن و با خلق دستاوردهای بزرگی توانستند با رفع معضلات جامعه کمک بزرگی کنند. به گونه ای که مقام معظم رهبری، جهاددانشگاهی را یک نهاد و سازمان مبارک می دانند و امید زیادی به این نهاد دارند.

به گفته وی، همه این دستاوردها حاصل تلاش و ایثار جهادگرانی است که طی چند دهه اخیر بدون هیچ چشمداشتی به امر پژوهش و تحقیق در حوزه های مختلف پرداخته اند.

وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حوزه آموزشی نیز اقدام به راه اندازی نخستین موسسه غیر انتفاعی کرد و توانست با کسب امتیازهای لازم این موسسه را تبدیل به دانشگاه علم و فرهنگ کند.

دکتر مسلمی نائینی تصریح کرد: جهاددانشگاهی ترکیبی از مسایل فرهنگی، علوم انسانی، پزشکی، کشاورزی، فنی و مهندسی دارد. همچنین در بسیاری از رشته ها مانند پزشکی و ژن درمانی نیز در کشور و جهان پیشرو است؛ تا جایی که در دنیا حوزه سلول های بنیادی، جمهوری اسلامی ایران را به نام جهاددانشگاهی می شناسند.

رییس جهاددانشگاهی بیان کرد: مسوولیت سنگینی در حوزه آموزش داریم و باید با کمک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رشته ها و تخصص های مورد نیاز جامعه را راه اندازی کنیم. هرچند دانشگاه های غیرانتفاعی زیادی رشته های مختلفی ایجاد کرده اند، اما در جهاددانشگاهی نباید موازی با آنها کار انجام دهیم.

به گزارش سیناپرس، وی در پایان یادآور شد: یکی از دستاوردهای بزرگ جهاددانشگاهی ایجاد پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی است. اقدامی جدید که توسط این نهاد پایه گذاری شد.در این راستا نیز می توانیم در رشته های علوم انسانی، فرهنگ و هنر فعالیت های ارزنده ای کرده و با ورود به حوزه های بین المللی، دانشجوی خارجی جذب کنیم.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علم و فرهنگ


نظر شما :