بازدید عضو مجلس خبرگان رهبری از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۳ کد : ۵۴۶۳۹ عمومی
حجت‌الاسلام والمسلمین عسگر دیرباز، عضو مجلس خبرگان رهبری از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور بازدید کرد.
بازدید عضو مجلس خبرگان رهبری از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عسگر دیرباز، عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرگزاری ایکنا بازدید کرد.

وی ضمن این بازدید در جریان فعالیت‌های مراکز مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرگزاری بین‌المللی قرآن قرار گرفت.

همچنین حجت‌الاسلام دیرباز با حضور در استودیو مبین، به سوالات خبرنگار ایکنا درباره مزیت پژوهش‌های حوزه علوم انسانی و اسلامی، فعالیت‌های پژوهشی موسسه حکمت و فلسفه ایران در زمینه علوم اسلامی، جذب استعدادها در این حوزه، وضعیت فعالیت‌های پژوهشی در زمینه فلسفه اسلامی و ارتباط موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه با سایر پژوهشگاه‌ها پاسخ داد.

کلید واژه ها: سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور