رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه:

بزودی طرح تولید کربن فعال از قیر طبیعی در کشور توسط پژوهشگران این سازمان راه اندازی می شود

۰۶ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۷ کد : ۵۴۵
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان در استانداری کرمانشاه از به ثمر نشستن پژوهش های پژوهشگران جهادگر کرمانشاهی در تولید کربن فعال از قیر طبیعی برای نخستین بار در کشور بعنوان نماد اقتصاد مقاومتی خبر داد .
بزودی طرح تولید کربن فعال از قیر طبیعی در کشور توسط پژوهشگران این سازمان راه اندازی می شود

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه ، رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان در استانداری کرمانشاه از به ثمر نشستن پژوهش های  پژوهشگران جهادگر کرمانشاهی در تولید کربن فعال از قیر طبیعی برای نخستین بار در کشور بعنوان نماد اقتصاد مقاومتی خبر داد .

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در این نشست با بیان اینکه یکی از رویکردهای اقتصاد مقاومتی استفاده از همه ظرفیت ها است، گفت: در بخش های مختلف طرح ها و پروژه هایی داریم که برای آنها سرمایه گذاری کلانی صورت گرفته، اما به دلایلی از آنها بهره نمی بریم.

وی با بیان اینکه این ظرفیت ها باید تعیین تکلیف شوند، گفت: بعنوان نمونه در بخش صنعت استان 256 واحد با سرمایه گذاری حدود 700 میلیارد تومان بدون استفاده مانده است. در بخش های دیگر نظیر کشاورزی و... نیز چنین ظرفیت های راکدی وجود دارد که همه باید برای احیای آنها تلاش کنیم.

وی افزود: در حوزه مسکن مهر نیز 1800 واحد بالای 50 درصد پیشرفت فاقد متقاضی داریم که بلاتکلیف است.

بازوند گفت: در حوزه عمرانی نیز پروژه های نیمه کاره بسیاری داریم که با منابع دولتی امکان تکمیل آنها به این زودی ها نیست، اما با استفاده از ظرفیت های قانونی یا می توان آنها را به بخش خصوصی واگذار کرد و یا بخش خصوصی را در اجرای آنها مشارکت داد.

استاندار کرمانشاه گفت: در حوزه عمرانی ساخت سه آزاد راه بیستون - حمیل، همدان - کرمانشاه و کرمانشاه - خرم آباد را داریم که حدود 2500 میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارند که دولت از عهده تامین این منابع بر نمی آید و باید خودمان پیگیر جذب سرمایه گذار بخش خصوصی برای اجرای این پروژه ها باشیم.

بازوند با اشاره به تشکیل ستاد احیای ظرفیت های راکد استان، گفت: این ستاد علاوه بر تعیین تکلیف واحدهای راکد بخش های صنعت، کشاورزی و میراث فرهنگی، باید بدنبال واگذاری پروژه های عمرانی به بخش خصوصی نیز باشد که در این راستا نیاز است سازمان برنامه و بودجه لیست این پروژه ها را احصاء و اعلام کند.

در این نشست تشکیل ستاد احیای ظرفیت های راکد استان با دبیری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به تصویب رسید.

همچنین در این نشست از سوی سازمان جهاددانشگاهی استان گزارشی از طرح تولید کربن فعال از قیرطبیعی ارایه شد.

بهرام بادکو رییس سازمان جهاددانشگاهی استان  کرمانشاه با بیان اینکه این طرح هم اکنون به مرحله تولید نیمه صنعتی رسیده است، گفت: برنامه ریزی شده خط تولید کربن فعال از قیرطبیعی با ظرفیت تولید 100 تن برای اولین بار درکشور 16 مرداد امسال همزمان با سالروز تاسیس جهاددانشگاهی افتتاح شود.

وی با بیان اینکه قیر طبیعی از ثروت های استان است، گفت: متاسفانه در حال حاضر این ماده معدنی به صورت خام از استان خارج می شود که اجرای این طرح ارزش افزوده بالایی برای استان خواهد داشت و نمادی از خود باوری و اقتصاد مقاومتی  است .

بادکو طرح تولید کربن فعال از قیر طبیعی را کاملا اقتصادی دانست و گفت: در حال حاضر از 14 هزار تن نیاز کشور 12 هزار تن آن از خارج وارد می شود و این محصول بازار بسیار مناسبی  برای صنایع داخلی دارد.

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان  کرمانشاه در پایان  با اشاره به اینکه گروه پژوهشی شیمی سازمان جهاددانشگاهی در این زمینه فعالیت های شاخصی داشته است ، گفت: ثبت 4 اختراع ملی ،اخذ دو تاییدیه علمی از بنیاد ملی نخبگان ، ارائه دو مقاله در کنفرانس های بین المللی ، تاسیس اولین کانون ملی هماهنگی دانش ، صنعت و بازار قیر طبیعی در استان و تدوین سند ملی کانون هماهنگی دانش ، صنعت و بازار قیر طبیعی بخشی از اقدامات انجام گرفته در راستای اجرای این طرح است .

در پایان این نشست استاندار کرمانشاه و معاونین استانداری از سازمان جهاددانشگاهی  برای انجام  این طرح بعنوان نماد اقتصاد مقاومتی در استان تقدیر کردند .


نظر شما :