نشست «شرحی بر الگوهای بین‌المللی ایجاد و توسعه کارآفرینی خانگی» برگزار می شود

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۰ کد : ۵۴۴۲۷ آموزش و کارآفرینی
نهمین جلسه از سلسله‌نشست‌های علمی-تخصصی دوشنبه‌های مشاغل خانگی با عنوان «شرحی بر الگوهای بین‌المللی ایجاد و توسعه کارآفرینی خانگی» برگزار می شود.
نشست «شرحی بر الگوهای بین‌المللی ایجاد و توسعه کارآفرینی خانگی» برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، در ادامه سلسله ‌نشست‌های علمی-تخصصی دوشنبه‌های مشاغل خانگی، نهمین جلسه از این نشست‌ها با عنوان "شرحی بر الگوهای بین‌المللی ایجاد و توسعه کارآفرینی خانگی (بخش دوم)"، 8 اسفندماه از ساعت 11 تا 12 و با سخنرانی پروانه جلالوند معاون اداره کل امور زنان و خانواده استانداری تهران و مسئول کارگروه کسب‌وکار استانداری و فاطمه رحمانی مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری تهران به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی، دوشنبه هر هفته به همت دبیرخانه مشاغل خانگی پهنه شرقی استان تهران جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و اندیشکده بانوان این واحد با تمرکز بر مسائل و چالش‌های مشاغل خانگی در ایران و با هدف گفتمان‌سازی و تولید اندیشه‌های به‌روز در این زمینه، در سه سطح سیاستگذاران و مجریان، پشتیبانان و متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی برگزار می‌شود.

فیلم نشست‌های برگزار شده در کانال آپارات این واحد به نشانی https://www.aparat.com/jdalzahra قابل مشاهده هستند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی الزهرا