انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی یزد و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۳ کد : ۵۴۴۲۰ عمومی
پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی استان یزد و سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان تفاهم نامه همکاری با محوریت انجام همکاری های مشترک در زمینه های پژوهشی، آموزشی، تجاری سازی و غیره امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی یزد، تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی یزد به نمایندگی سید حسین میرحسینی و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان به نمایندگی رحیم امیری منعقد شد.

این تفاهم نامه که 3 اسفندماه 1401تهیه و به امضای دو طرف رسیده است شامل 6 ماده که از زمان امضا به مدت 3 سال اعتبار خواهد داشت.

گفتنی است، انجام همکاری های مشترک پژوهشی،آموزشی،بازرسی،تجاری سازی و بازرگانی در زمینه مواد نوین سرامیکی،تولید مواد عایق و نسوزها، تولید قطعات ویژه سرامیکی، خدمات مهندسی سطح، تولید و بازرگانی و تجاری سازی لاینرهای سرامیکی از جمله اهداف این تفاهم نامه می باشد.

کلید واژه ها: امضای تفاهم نامه