انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و اداره کل بهزیستی استان

۰۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۰ کد : ۵۴۲۰۹ عمومی
تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و اداره کل بهزیستی استان به امضا رسید.
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و اداره کل بهزیستی استان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، این تفام نامه در 10 ماده و 3 تبصره و در 2 نسخه بین دکتر حمیدرضا بیدخوری، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و دکتر مسعود فیروزی، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی به امضا رسید.

استفاده از توانمندی‌های علمی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی جهاددانشگاهی در پیشبرد برنامه‌های اداره کل بهزیستی و توانمندسازی فرهنگی و اقتصادی گروه‌های هدف و پرسنل این اداره کل و همچنین ارتقای دانش تخصصی و افزایش مهارت نیروی انسانی و کیفیت بخشی تحقیقات علمی-کاربردی با هدف ارتقای کیفی خدمات از اهداف این تفاهم نامه است.

تشکیل کمیسیون مشترک فرهنگی، اشتغال،آموزشی و پژوهشی به منظور توانمندسازی و ارتقای برنامه‌ها از نظر کمی و کیفی، ایجاد نظام اطلاع‌‍رسانی و افکارسنجی مشترک با بهره‌گیری از مدل‌های علمی و تبادل تجربیات و اطلاعات در به کارگیری ظرفیت‌های ارتباطی نخبگان علمی، فرهنگی و خیرین حقیقی و حقوقی از تعهدات مشترک در این تفاهم‌نامه است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خراسان رضوی،