مهارت‌آموزی دانشجومعلمان با استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۱ کد : ۵۳۸۴۷ عمومی
در نشست رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با رییس دانشگاه فرهنگیان استان بر مهارت‌آموزی دانشجومعلمان با استفاده از ظرفیت آموزشی، فرهنگی و پژوهشی جهاددانشگاهی تأکید شد.
مهارت‌آموزی دانشجومعلمان با استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، سیدمحمدحسین سیدکاشی، چهارشنبه ۱۹ بهمن در نشست با رییس دانشگاه فرهنگیان خراسان‌جنوبی با اشاره به فعالیت‌ گسترده جهاددانشگاهی برای طیف وسیعی از مخاطبان، اظهار کرد: گاهی در حوزه فعالیت‌های قرآنی برنامه‌هایی برگزار می‌شود که اطلاع رسانی لازم را ندارد که در این راستا مجموعه خبرگزاری‌های جهاددانشگاهی می‌تواند کمک کننده باشند.

وی با اشاره به فعالیت حوزه آموزشی، گفت: دوره‌های برگزار شده نیازسنجی شده و آمادگی داریم دوره‌های خاص مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان را برگزار کنیم. 

رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی بیان کرد: آمادگی انعقاد قرارداد با دانشگاه فرهنگیان استان و برگزاری برنامه‌ها متناسب با ظرفیت‌ها را داریم. 

حجت‌الاسلام محمدجواد اکبری مطلق، رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان‌جنوبی نیز تصریح کرد: این دانشگاه انسان‌هایی تربیت می‌کند که قرار است در آینده انسان سازی کنند؛ بنابراین نیاز به توجه و حمایت بیشتری دارد. 

وی با اشاره به کمبود فضا و زیرساخت‌ها در دانشگاه فرهنگیان استان، افزود: بافت جهاددانشگاهی از نوع دانشگاه بوده و امیدواریم بتوانیم تفاهم نامه‌هایی مبنی بر برگزاری دوره‌های ویژه دانشجومعلمان با کمک جهاددانشگاهی تعریف کنیم. 

رییس دانشگاه فرهنگیان خراسان‌جنوبی با اشاره به نقاط قوت دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: آموزش در این دانشگاه مبتنی بر مهارت‌ها بوده و دانشجویان در طول تحصیل باید مهارت‌های خاص فرهنگی را بگذرانند که در این راستا می‌توان از ظرفیت جهاددانشگاهی بهره برد.

اکبری مطلق با بیان اینکه این مهارت آموزی باید به گونه‌ای باشد که دانشجو وقتی کار خود را آغاز کرده و وارد مدرسه شود در حوزه‌های مختلف ماهر باشد، تصریح کرد: در حوزه پژوهش، دانشجویان و کارکنان از ظرفیت خوبی برخوردارند و تالیفاتی دارند که اگر بتوانیم از حوزه انتشارات بهره بگیریم بسیار موثر خواهد بود.

محمد علیپور، کارشناس مسئول حوزه پژوهش پردیس شهید باهنر بیرجند نیز اظهار کرد: طرح‌های پژوهشی باید با همکاری جهاددانشگاهی و دانشگاه فرهنگیان سمت و سو داده شود. 

وی با تاکید بر تقویت زبان خارجه دانشجویان این دانشگاه به دلیل رسالت خطیر معلمی، تصریح کرد: امیدواریم این افراد بتوانند در حوزه آموزش زبان از ظرفیت جهاددانشگاهی بهره ببرند. 

علیپور ادامه داد: از طرفی نهاد جهاددانشگاهی در سطح کشور مجلات معتبری منتشر می‌کند که اساتید دانشگاه فرهنگیان می‌توانند مقالات خود را جهت بررسی و چاپ در این مجلات استفاده کنند. همچنین سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی ظرفیتی است که می‌تواند برای انتشار کتب تألیفی اساتید دانشگاه فرهنگیان همکاری داشته باشد.

سپیده قلندری اسفدن، مدیر اداره هنر و رسانه جهاددانشگاهی خراسان جنوبی و سردبیر ایسنا نیز با تأکید بر لزوم افزایش و ارتقای سواد رسانه‌ای میان قشر دانشگاهی، اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا آمادگی دارد این دوره‌ها را به صورت ویژه برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه فرهنگیان استان برگزار کند.

وی با اشاره به ظرفیت و توان خبرگزاری ایسنا در حوزه برگزاری دوره‌های فن بیان، گویندگی و مدیریت صحنه، کارگاه تدبر قرآن، کارگاه‌های خبرنویسی و عکاسی متناسب با نیاز دانشگاه، بیان کرد: نگاه علمی دانشگاهی خبرگزاری ایسنا موجبات معرفی نخبگان دانشگاهی و اعضای هیئت علمی را فراهم خواهد کرد. 

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی خراسان جنوبی