ویژه‌ برنامه‌های جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی به‌مناسبت دهه فجر

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۶ کد : ۵۳۴۷۰ فرهنگی
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی شهیدبهشتی ویژه برنامه‌های این واحد را به مناسبت فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر تشریح کرد.
ویژه‌ برنامه‌های جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی به‌مناسبت دهه فجر

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی؛ امید قهرمانی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی ضمن گرامیداشت فرا رسیدن ایام چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: "به همین مناسبت برنامه‌هایی با همکاری این معاونت و معاونت فرهنگی دانشگاه شهیدبهشتی برگزار می‌شود."

وی افزود: "برگزاری نشست تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، برگزاری 2 دوره اردوی راهیان پیشرفت برای دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی، برگزاری نمایشگاه مشترک دستاوردهای دانشگاه شهیدبهشتی و جهاد دانشگاهی واحد شهیدبهشتی و حضور در مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های امام راحل(ره) و تجدیدعهد با مقام معظم رهبری(مدظله) از جمله این برنامه‌ها است."

وی در پایان شرکت در راهپیمایی 22 بهمن، فضاسازی و آذین‌بندی جشن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را از دیگر برنامه‌های جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی در ایام الله دهه فجر عنوان کرد.

کلید واژه ها: دهه فجر1401