برگزاری جشنواره غذای سالم همزمان با گرامیداشت دهه فجر در جهاددانشگاهی استان مرکزی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با ایام الله دهه فجر و به مناسبت سالروز ولادت مولای متقیان حضرت علی(ع) و روز پدر، جشنواره غذای سالم به همت معاونت فرهنگی و روابط عمومی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
در این جشنواره انواع غذاهای متنوع عرضه شد و با در نظر گرفتن آیتم هایی ارزیابی شامل ارزش غذایی، طعم غذا، عدم استفاده از مواد فرآوری شده، نحوه تزئین غذا و ... از سوی داور این جشنواره امتیازدهی انجام شد.
جشنواره غذای سالم با هدف احیای غذاهای سنتی، اشاعه فرهنگ استفاده از غذای سالم و ... در بین جهادگران جهاددانشگاهی استان برگزار شد که در این مراسم ولی میرزایی از (حوزه ریاست و روابط عمومی) و بابک فیروزی از (حوزه معاونت آموزشی) مشترکا رتبه اول، محمد خورشیدی از (حوزه معاونت آموزشی) دوم و مجتبی حسنی از (حوزه معاونت پشتیبانی) رتبه سوم را کسب کردند که طی مراسمی از آنان تجلیل به عمل می آید.
نظر شما :