از راه اندازی مرکز غربالگری سرطان تا تأسیس درمانگاه دیابت و ترمیم زخم توسط جهاددانشگاهی در سمنان

۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۱ کد : ۵۳۳۰۳ عمومی
در دیدار روسای پژوهشکده سرطان معتمد، گیاهان دارویی، علوم پزشکی تهران و جهاددانشگاهی سمنان با استاندار سمنان بر تاسیس در مانگاه دیابت و ترمیم زخم و راه اندازی مرکز غربالگری سرطان تاکید شد.
از راه اندازی مرکز غربالگری سرطان تا تأسیس درمانگاه دیابت و ترمیم زخم توسط جهاددانشگاهی در سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، رییس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران و رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی به اتفاق رییس جهاددانشگاهی سمنان با استاندار سمنان دیدار کردند.

رییس جهاددانشگاهی سمنان در این نشست گفت: با دستور رییس جهاددانشگاهی و همکاری و پیگیری پژوهشکده سرطان معتمد و طی توافق انجام شده با این پژوهشکده و با حمایت و پشتیبانی مسوولان استانی، استان سمنان به شبکه ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری های غیر واگیر و سرطان متصل می شود و مردم استان از خدمات تخصصی در این حوزه بهره مند می شوند.

علی منصفی راد با اشاره به عزم دولت و مجلس برای ایجاد مراکز درمان سرطان و غربالگری گفت: جهاددانشگاهی استان در این بخش نیز پیرو تاکیدات استاندار سمنان پیگیر انتقال دانش فنی پژوهشکده های جهاددانشگاهی به استان است.

وی ادامه داد: فعالیت های خوب و ارزشمندی در خصوص راه اندازی مرکز درمان ناباروری، مرکز درمان زخم دیابت، مرکز جامع ترمیم زخم و... توسط جهاددانشگاهی در استان سمنان انجام شده است که با حمایت مجموعه استان، درمانگاه تخصصی دیابت و ترمیم زخم نیز راه اندازی می شود.

منصفی راد با اشاره به تاکیدات استاندار سمنان در خصوص رویکرد فناورانه به حل مشکلات استان و بهره مندی از ظرفیت های بالای جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان سمنان با توجه به زمینه مساعد برای بهره مندی استان از شبکه گسترده دانش و خدمات فنی جهاددانشگاهی کشور، آمادگی دارد این دانش فنی را به استان منتقل کند.

رییس جهاددانشگاهی سمنان به نشست استاندار با رییس جهاددانشگاهی اشاره و تصریح کرد: در ادامه مصوبات آن نشست، پیگیری چند پروژه با هدف انتقال دانش فنی به استان در دستور کار قرار گرفت.

آمادگی جهاددانشگاهی برای ایجاد زنجیره کامل درمان ناباروری در استان سمنان

منصفی راد از آمادگی این نهاد برای ایجاد سیکل کامل درمان ناباروری در استان سمنان خبر داد و با اشاره به توفیقات درخشان جهاددانشگاهی در حوزه درمان ناباروری گفت: جهاددانشگاهی استان آمادگی دارد که با استقرار سیکل کامل درمان ناباروری در استان، زمینه بهره مندی شهروندان استان از خدمات پیشرو جهاددانشگاهی در این بخش بهره مند شود.

وی همچنین از صدور مجوز تاسیس درمانگاه تخصصی «دیابت و درمان زخم» خبر داد و گفت: رویکرد این مرکز ارایه درمان مناسب و موثر و تلاش در راستای تسریع در روند بهبود زخم و حفظ اندام که یکی از معضلات در بیماران دیابتی است خواهد بود.

رییس جهاددانشگاهی سمنان افزود: تمرکز این درمانگاه در حوزه درمان دیابت و خدمات عمومی و تخصصی در حوزه دیابت و درمان انواع زخم ها با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی جهاددانشگاهی در این بخش است.

منصفی راد از خدمات عمومی و تخصصی در حوزه زخم به عنوان یکی از دستاوردهای جهاددانشگاهی در سطح کشور نام برد و گفت: امید است با ایجاد این مرکز مردم استان از خدمات نوین جهاددانشگاهی در این بخش بهره مند شوند.

وی با اشاره به دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه گیاهان دارویی نیز گفت: در استان سمنان نیز در سفر رییس جمهور وقت، پروژه ایجاد پژوهشکده گیاهان دارویی بسطام مصوب شد اما با وجود تهیه زمین و چاه آب و ... از سوی جهاددانشگاهی استان، این پروژه مغفول و مسکوت ماند.

وی با اشاره به پروژه جهاددانشگاهی در خصوص گیاهان دارویی مقاوم به کم آبی گفت: پژوهشگاه گیاهان دارویی جهاددانشگاهی کشور دستاوردهای بسیاری در این بخش داشته که امکان انتقال دانش فنی آن به استان فراهم است.

اجرای طرح ملی غربالگری سرطان زنان در 11 استان کشور

رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی نیز در این نشست از اجرای طرح ملی غربالگری سرطان زنان در کشور خبر داد و گفت: در فاز اول این طرح گسترده ملی، شبکه ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری های غیر واگیر و سرطان های رایج در زنان با همکاری پژوهشکده معتمد در 11 استان کشور ایجاد شده است.

دکتر رامین صرامی افزود: حسب دستور رییس جهاددانشگاهی و طی توافق انجام شده این پژوهشکده با واحدهای استانی جهاددانشگاهی، با حمایت و پشتیبانی مسوولان استانی، در فاز اول 11 استان به شبکه ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری های غیر واگیر و سرطان متصل شده اند و مردم استان ها از خدمات تخصصی در این حوزه بهره مند می شوند.

وی اضافه کرد: زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری و ظرفیت های موجود در جهاددانشگاهی سمنان بسیار مناسب و خوب است و در این سفر مقدمات عضویت استان سمنان در این شبکه ملی به جهت بهره مندی مردم این استان از این خدمات تخصصی انجام می شود.

رییس پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی اضافه کرد: طرح های بسیار خوب و مناسبی در راستای غربالگری و پیشگیری زودهنگام سرطان های رایج در زنان، خصوصا سرطان سینه در پژوهشکده معتمد انجام می شود، که مردم استان سمنان نیز بتوانند از این خدمات بهره مند شوند.

دکتر صرامی تأکید کرد: مهمترین اصل در درمان بیماری سرطان سینه، تشخیص زودهنگام و به موقع است، این دانش فنی در مجموعه پژوهشکده معتمد وجود دارد و مسوولین جهاددانشگاهی استان سمنان نیز با توجه به زمینه مساعد برای بهره مندی استان از شبکه گسترده دانش و خدمات فنی جهاددانشگاهی کشور، پیگیر این مهم هستند و با حمایت ویژه مسوولین استان، و تسریع در روند اخذ مجوزهای لازم، این اتفاق مبارک رقم خواهد خورد.

ارایه خدمات تخصصی در حوزه ترمیم زخم دیابت در استان سمنان

رییس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز در این نشست گفت: با تلاش و پیگیری همکاران ما در مجموعه جهاددانشگاهی سمنان، موافقت اصولی تاسیس درمانگاه تخصصی دیابت و درمان زخم جهاددانشگاهی سمنان صادر شده است و خدمات تخصصی در حوزه ترمیم زخم دیابت در استان سمنان ارایه می شود.

دکتر مسعود حبیبی افزود: مرکز جامع دیابت و ترمیم زخم سمنان یک مرکز تخصصی با هدف پیشگیری و درمان دیابت است و زمینه فعالیت آن شامل ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی همه جانبه در حوزه  دیابت و با نگاه ویژه به درمان زخم پای دیابتی و انواع زخم های مزمن است.

وی ادامه داد: رویکرد این مرکز ارایه درمان مناسب و مؤثر، تلاش در جهت تسریع روند بهبود زخم و حفظ اندام که یکی از معضلات بیماری دیابت است خواهد بود و فعالیت اصلی این درمانگاه در حوزه درمان دیابت، نیز شامل خدمات عمومی و خدمات تخصصی در حوزه دیابت، حوزه درمان انواع زخم ها، خدمات عمومی و خدمات تخصصی در حوزه زخم است.

رییس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران همچنین گفت: شناسایی عوامل ریسک ایجاد دیابت و افزایش آگاهی در خصوص کاهش تعداد مبتلایان و تشخیص زودهنگام افراد مستعد، بررسی همه جانبه افراد مستعد و بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز جهت انجام درمان مؤثر، انجام برنامه های درمانی با تاکید بر جلوگیری از آسیب به سایرارگانها در اثر دیابت، انجام درمان های نظام مند در خصوص درمان زخم پای دیابتی، تحقیقات و تولید محصولات مهندسی بافت با هدف ساخت سازه‌هایی که قابلیت بازسازی، نگهداری و بهبود بافت آسیب‌دیده یا کل ارگان از اهداف اصلی راه اندازی این درمانگاه تخصصی در استان سمنان است.

دکتر حبیبی اضافه کرد: این مرکز با تکیه بر انجام درمان های نوین برای بهبود انواع زخم های مزمن خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارائه خواهد داد تا بتواند با یاری خدا گام مهمی در کاهش آلام بیمارانی که  از انواع زخم های مزمن رنج می برند برداشته و به ارتقاء سطح زندگی این عزیزان و همچنین تسریع روند بهبودی کامل، بدون از دست رفتن عملکرد اجتماعی بیماران مذکور کمک شایان ذکری ارائه دهد.

استقبال استاندار سمنان از ایجاد مراکز تخصصی دیابت، درمان سرطان و گیاهان دارویی جهاددانشگاهی

استاندار سمنان نیز در این نشست از ایجاد مراکز درمان سرطان، گیاهان دارویی و درمانگاه تخصصی «دیابت و درمان زخم» جهاددانشگاهی در استان سمنان استقبال کرد.

سیدمحمدرضا هاشمی ضمن آمادگی استان برای حمایت از پروژه های پیشرو جهاددانشگاهی در این استان اظهار کرد: استانداری سمنان در هر سه حوزه مطرح شده چه در درمان سرطان و خصوصا سرطان پستان، و چه در داروهای گیاهی و درمان زخم دیابت آمادگی دارد طی تفاهم نامه همکاری، به جهاددانشگاهی استان کمک کند.

وی با اشاره به عملکرد درخشان نهاد انقلابی جهاددانشگاهی در چهار دهه اخیر تصریح کرد: جهاددانشگاهی در سطح کشور و استان طرح ها و پروژه های بزرگی انجام داده است، و امروز از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است.

استاندار سمنان با اشاره به برنامه های جهاددانشگاهی استان برای ایجاد مرکز درمان سرطان گفت: سرطان پستان امروز یکی از آسیب های جدی است که خانواده های زیادی در سطح کشور و از جمله در استان سمنان با آن دست و پنجه نرم می کنند.

هاشمی با بیان اینکه آگاهی بخشی و آموزش می تواند تا حد زیادی از بروز این بیماری ها پیشگیری کند ادامه داد: متاسفانه تاکنون غربالگری آنچنانی در خصوص این بیماری در استان انجام نشده چرا که اکثر بیماران استان به دلیل نزدیکی به تهران و یا دیگر استان ها برای درمان به خارج استان سفر می کنند.

وی با بیان اینکه این سرطان به کانون خانواده ها آسیب جدی وارد می کند افزود: بیا توجه به اینکه این بیماری مادر خانواده را درگیر می کند، آسیب های بیشتری در قیاس با دیگر بیماری ها دارد.

استاندار سمنان همچنین با استقبال از راه اندازی درمانگاه تخصصی «دیابت و درمان زخم» جهاددانشگاهی در سمنان اعلام کرد: استانداری سمنان آمادگی دارد برای ایجاد این درمانگاه، از جهاددانشگاهی استان حمایت و پشتیبانی کند.

وی همچنین با اشاره به تنوع بالای گیاهان دارویی در استان سمنان گفت: این استان از ظرفیت های بسیار بالایی در حوزه گیاهان دارویی برخوردار است..

هاشمی گیاهان دارویی استان سمنان را بسیار غنی خواند و گفت: اگر از همه ظرفیت های موجود در این گیاهان دارویی استفاده شود، چه بسا نیاز کشور به بخشی از مواد دارویی که وارد می شود نیز کمتر شود.

وی ضمن اعلام آمادگی برای اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ به راه اندازی پروژه های جهاددانشگاهی استان اضافه کرد: استانداری سمنان آمادگی دارد این استان به عنوان استان پایلوت در گیاهان دارویی همکاری های زیادی با نهاد انقلابی جهاددانشگاهی داشته باشد.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی سمنان


نظر شما :