به همت معاونت فرهنگی؛
جشنواره غذای سالم در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: جشنواره غذای سالم در آستانه سالروز ولادت بزرگ بانوی جهان هستی حضرت فاطمه زهرا(س) در پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
وی افزود: این جشنواره ویژه بانوان جهادگر جهاددانشگاهی استان به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و با همکاری امور بانوان با هدف ایجاد فضای رقابتی سالم و با نشاط به منظور ترویج سنت و فرهنگ تغذیه سالم برگزار شد.
غلامی در ادامه معیار داوری این مسابقه را شامل ارزش مواد غذایی، خلاقیت، رعایت اصول بهداشتی، طعم و تزئین مواد غذایی عنوان کرد که توسط هیات داوری مورد بررسی قرار گرفت.
به گفته وی، در این مراسم، خانم ها اشرف سلیمانی، معصومه همتی و لیلا نصیریان به ترتیب حائز رتبه های اول تا سوم شدند که از آنان با اهدای هدایایی از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان تجلیل به عمل آمد.
نظر شما :