با حضور مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری؛

آیین گرامیداشت مقام زن در جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی برگزار شد

۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۲۵۴۲ فرهنگی
آیین گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و مقام زن در جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی با حضور بانوان شاغل در این مجموعه و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی در سالن اجتماعات مرکز درمان ناباروری برگزار شد.
آیین گرامیداشت مقام زن در جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر زهرا کوهی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان‌شرقی، روز دوشنبه، 19 دیماه، در این مراسم با تاکید بر این‌که شاخصه‌های موفقیت و الگو بودن در جامعه ما به نادرستی تعریف شده و باید الگوی زن موفق را بر اساس عقلانیت، فرهنگ و اعتقادات خود بازتعریف کنیم، یادآور شد: متاسفانه نتوانسته‌ایم در ابعاد مختلف به الگوسازی بپردازیم، در حالی که شخصیت‌های والای بسیاری در این رابطه داریم.

وی با اشاره به این‌که حضور و فعالیت بانوان جهادگر در حوزه‌های عظیم و مختلف در این مجموعه، مایه فخر و مباهات است، افزود: خداوند در قرآن کریم نسبت به پدر و مادر تکلیف عملی مشخص کرده و معتقدم اگر بخواهیم مسائل جامعه را حل کنیم، باید به خود بازگشته و کتاب الهی را در حوزه بانوان مورد توجه و مرور قرار دهیم.

وی با بیان این‌که در مسیر تمدن نوین اسلامی و ایرانی خانواده به عنوان نقطه ثقل بوده که محور آن نیز بانوان هستند، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با بانوان نکات عمیق و عظیم و پر از حکمتی مطرح کردند که نشانگر نگاه متعالی امامین انقلاب به حوزه زنان است.

کوهی، با بیان این‌که بانوان در مسیر حرکت به افق‌های بالادستی رشد و تعالی، در حوزه هویت بانوان و به ویژه زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) مرور و مطالعه داشته باشند، ادامه داد: بانوان شاغل جزوی از زنان شاخص جامعه ما هستند که در کنار فعالیت‌های اجتماعی، امورات داخل خانه را نیز مدیریت می‌کنند؛ اما باید توجه کنیم که موفقیت زنان محصور در موقعیت‌ و مقام‌ نبوده، بلکه هر بانویی که در جای خود عمل به وظیفه می‌کند، بانوی موفقی است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان‌شرقی در ادامه به خدمات دکتر کاظمی آشتیانی در حوزه درمان ناباروری اشاره کرد و افزود: این شخصیت برجسته و جهادگر خدمت بزرگی به جامعه کرده که نتایج آن امروز قابل مشاهده بوده و جزوی از ملزومات جامعه است؛ طبق اشاره رهبر معظم انقلاب، چه بسا ایشان شهید بیولوژیکی شده‌اند.

وی با اشاره به این‌که با پایه‌گذاری مراکز در حوزه درمان ناباروری در استان حرکت‌های اثرگذاری در استان اتفاق افتاد که علاوه بر اثرات مادی، اثرات معنوی مضاعفی به دنبال دارد، ادامه داد: متاسفانه در حوزه اثر بخشی بحث درمان ناباروری نسبت به تهران عقب هستیم که این موضوع دقت مضاعف را در انجام امور مربوطه می‌طلبد.

وی در ادامه با تاکید بر این‌که علی‌رغم تحت پوشش قرار گرفتن بحث درمان ناباروری تا ۹۰ درصد، اما هزینه داروها گران است، یادآور شد: بیش از ۵۰درصد بانوان استان در سن باروری هستند که متولیان امر درمان ناباروری در کنار انجام وظایف خود می‌توانند به عنوان سفرای بحث تبیین افزایش جمعیت در استان گام بردارند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی در ادامه با بیان این‌که آذربایجان‌شرقی برای استان‌ها و حتی کشورهای اطراف به عنوان قطب درمان ناباروری مطرح بوده و می‌توانند در این رابطه به چشم سفیر به مراجعان نگاه کرده و فرهنگ‌سازی و تبلیغ کنند، ادامه داد: بانوان جهادگر این مجموعه با همت خواهند توانست برای ایران قوی در حوزه‌های مختلف، قدم‌های ارزشمندی بردارند.

عصبانیت دشمن، نشاگر صحیح بودن مسیر انقلاب اسلامی است

مهندس علی اصغر فاتحی فر، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی نیز در این آیین با محکومیت اقدام اهانت آمیز نشریه فرانسوی شارلی ابدو نسبت به مقدسات و مراجع و با تاکید بر این‌که این نشریه سابقه طولانی در اهانت به مقدسات و مراجع ما دارد، تصریح کرد: طبق فرمایش امام راحل، عصبانیت دشمن از کارها و اقداماتمان نشاگر صحیح بودن مسیر است و اگر دشمن با موشک اقدام به ترور سردار دلاورمان کرده و یا نسبت به دستاوردهای حوزه هسته‌ای و پزشکی هجمه وارد می‌کند، حاکی از اثرگذاری‌ها و پیشرفت‌هایمان است.

وی با اشاره به این‌که هجمه دشمنان در جریانات اخیر و مطرح کردن شعارهای مربوط به زن نشان از نقطه عطف و جایگاه رفیع حجاب و مقام زن در جامعه ما دارد که باید از آن مراقبت کنیم، افزود: امام راحل از ابتدای پیروزی انقلاب با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی به استکبار جهانی پاسخ نه داد که این شعار یک آرمان بوده و در این مسیر هزاران شهید نثار کردیم و این ایثار ادامه دارد تا ریشه های تنومند انقلاب به برکت خون شهدا استوار و مقتدر به مسیر خود ادامه دهد.

وی با اشاره به فرارسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا(ع) و روز زن، اظهار کرد: ائمه اطهار(ع) بهترین الگوها بوده و حضرت زهرا الگو و اسوه‌ای بی‌همتا بوده و رهبر معظم انقلاب در سه مقوله در این رابطه صحبت کرده‌اند که شامل بعد معنوی و معرفتی، زندگی خانوادگی و همچنین بعد سیاسی و اجتماعی حضرت(س) است.

وی با تاکید بر این‌که طبق روایت‌ها، حضرت فاطمه زهرا(س) به جز در موضوع نبوت و امامت در سایر ویژگی‌ها همانند پیامبر گرامی اسلام و امیرالمونین(ع) بودند، اضافه کرد: مادران، پیشرانان فرهنگ ایثار جامعه هستند که خداوند متعال در سوره بقره و لقمان، احترام به پدر و مادر و همچنین سختی‌هایی که مادران متحمل می‌شوند را مورد تاکید قرار داده است.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان با اشاره به جمله مرد از دامن زن به معراج می‌رود، اضافه کرد: مادران دارای جایگاه والایی بوده و همین مادران فداکار، سردار سلیمانی‌ها و سیدکاظم آشتیانی‌ها را متولد و تربیت کرده‌اند.

وی با بیان این‌که جهاددانشگاهی و به ویژه حوزه درمان ناباروری مدیون زحمات دکتر کاظمی آشتیانی بوده و رهبر معظم انقلاب نیز در فرمایشات خود همواره به خدمات ایشان تاکید کرده‌اند، گفت: اخیرا ساختمان مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان را به نام دکتر کاظمی آشتیانی مزین کرده و در آینده نیز احداث مجتمع پزشکی در بیش از ۵۰۰۰ متر فضا در شهرک خاوران را در برنامه داریم که به نام این شخصیت والامقام نام‌گذاری خواهیم کرد.

وی با اشاره به این‌که جهاددانشگاهی استان به برکت خون ۲۲ شهید تنومند شده و تا به امروز استوار فعالیت‌هایش را ادامه می‌دهد، خاطرنشان کرد: در ۲۷ دی ماه نیز مراسم بزرگداشتی در این رابطه خواهیم داشت.

فاتحی‌فر با بیان این‌که ۵۰ درصد همکاران جهاددانشگاهی استان را بانوان تشکیل می‌دهند، یادآور شد: مجموعه جهاد نیز با ایثار و مجاهدت این بانوان به این مرحله رسیده که در این مراسم از بانوان جهادگر مجموعه قدردانی کرده و سپاسگزار  زحمات و مجاهدت‌هایشان هستیم.

وی در ادامه به سالروز وفات حضرت ام البنین(س) روز تکریم مادران و همسران شهدا اشاره کرد و افزود: مادران شهدا قبل از این‌که فرزندشان شهید شود، خودشان شهید می‌شوند که قدردان این مادران هستیم و تلاش خواهیم کرد در مسیر شهدا قدم برداشته و جزو رهروان شهدا باشیم.

وی در ادامه سخنانش به قیام ۱۹ دی مردم قم اشاره کرد و گفت: مردم قم از ۱۸ دی سال ۱۳۵۶ در اعتراض به انتشار مقاله‌ای اهانت آمیز در روزنامه اطلاعات علیه امام خمینی(ره)، قیام کردند که نقطه عطف آن در ۱۹ دی اتفاق افتاد و پی از آن مردم تبریز در چهلم شهدای قم به قیام پرداخته و این حرکت سلسله قیام‌هایی را در کشور رقم زد و منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی


نظر شما :