بررسی گفتمان علم و فناوری در ۴۰ سال انقلاب اسلامی در یک نشست تخصصی

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۱ کد : ۵۲۴۷ آموزش و کارآفرینی
نشست تخصصی گفتمان علم و فناوری در ۴۰ سال انقلاب اسلامی با حضور اساتید و کارمندان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کردستان در کتابخانه امام خامنه‌ای شهر سنندج برگزار شد.
بررسی گفتمان علم و فناوری در ۴۰ سال انقلاب اسلامی در یک نشست تخصصی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، سلسله نشست های تخصصی به مناسبت  ایام الله دهه مبارک فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامی با موضوع دستاوردهای چهل ساله انقلاب با حضور رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان، رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان، رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سنندج و چند تن از اساتید مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و کارشناسان در سالن کنفرانس کتابخانه عمومی امام خامنه ای (مد ظله العالی) برگزار گردید.
دکتر سهراب نژاد رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان در ابتدا ضمن خیر مقدم و تبریک دهه فجر عنوان کرد: در راستای اقدامات کارگروه علم و فناوری و کمیته کارآفرین ستاد گرامیداشت چهل سالگی انقلاب ،جهاد دانشگاهی کردستان به عنوان نهادی که مولود انقلاب است  سلسله نسشست هایی با هدف معرفی عملکرد و دستاوردهای  بدست آمده در چهل گذشته برگزار نموده است.
دکتر تیمور جوادی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان در ادامه ضمن تبریک ایام الله دهه فجر در این نشست تخصصی گفت: انقلاب اسلامی کشور را از استبداد چند ساله پهلوی آزاد کرد و از وابسته ترین کشور به مستقل ترین کشور تبدیل شدیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان افزود : دشمنان ایران اسلامی تلاش و اقداماتی بسیاری چون تابستان داغ  کردند تا به جشن پیروزی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران ضربه وارد نمایند اما در طول این چهل سال هرگز موفق نبوده و نخواهند بود.
وی به بررسی سیر تحولی پیشرفت علمی ایران قبل و بعد انقلاب اسلامی پرداخت و عنوان کرد : اساس و شاخصه مهم پیشرفت در هر کشوری پژوهش و تولید علم وفناوری است که بدون آن هیچ کشوری نمی تواند حرفی برای گفتن داشته باشد که خوشبختانه طبق داده های پایگاه های معتبر بین المللی ، ایران در این چند دهه بعد از انقلاب رشد و جهش چشمگیری داشته است که آمارهای تخصصی در زمینه های مختلف علمی گواه این مطلب است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان با مقایسه رتبه و توانایی علمی ایران قبل و بعد انقلاب تاکید کرد : علاوه بر پیشرفت و توانایی در زمینه علمی و تولیدات پژوهشی ، در برخی از رشته های فناوری  نیز موفق بوده ایم که در میان کشورهای توسعه یافته رتبه های برتر  نیزکسب کرده ایم.
وی با شاره به نقش دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تصریح کرد : با توجه به وجود تقاضا در کشور و نیاز به تنوع در ایجاد مراکز آموزش عالی ، دانشگاه علمی کاربردی با هدف تربیت نیروی ماهر و به عنوان دانشگاه نسل سوم و کارآفرین بعد از انقلاب تاسیس شد تا در راستای اهداف آموزش عالی کشور حرکت نموده و موجبات تبدیل علم به عمل و فناوری و مهارت گردد تا اشتغال و کارآفرینی را تسریع نماید و امید است که این دانشگاه همگام با سایر نهاد های کشور و دانشگاه در سایه رهبری فرزانه انقلاب و تلاش مسئولین در جهت اعتلای نام ایران اسلامی حرکت نماید.


نظر شما :