برگزاری همایش بین‌المللی «هیدرولوژی مناطق نیمه خشک با محوریت آب، انسان و طبیعت» توسط جهاددانشگاهی کردستان

۰۴ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۹ کد : ۵۲۴
رییس جهاددانشگاهی کردستان اعلام کرد: نخستین کنفرانس بین‌المللی و سومین کنفرانس ملی «هیدرولوژی مناطق نیمه خشک با محوریت آب، انسان، طبیعت و نگاه به مسائل آب استان کردستان» در سنندج برگزار می‌شود.
برگزاری همایش بین‌المللی «هیدرولوژی مناطق نیمه خشک با محوریت آب، انسان و طبیعت» توسط جهاددانشگاهی  کردستان

 

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایکنا، چیا سهراب‌نژاد رییس جهاددانشگاهی کردستان سوم خردادماه در دهمین نشست کمیسیون کشاورزی و آب کردستان که با محوریت هم‌اندیشی در خصوص برگزاری همایش بین‌المللی «هیدرولوژی مناطق نیمه خشک با محوریت آب، انسان، طبیعت » که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج برگزار شد، اظهار کرد: حضور فعالان زیست محیطی و دغدغه‌مندان حوزه آب در کنار جهاددانشگاهی، یکی از مزیت‌های این دوره از همایش بین‌المللی هیدرولوژی مناطق نیمه خشک، است.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی دو دوره قبلی این همایش را برگزار کرده است، افزود: دو دوره پیشین همایش در سطح ملی بوده اما به دلیل اهمیت ویژه مقوله «آب» سومین دوره همایش در گستره بین‌المللی برگزار می‌شود.

رییس جهاددانشگاهی کردستان ویژگی شاخص سومین دوره همایش ملی هیدرولوژی مناطق نیمه خشک را طرح آن در بستری جهانی دانست و گفت: به دلیل پرداختن به موضوعات کلیدی و چالش برانگیزه در حوزه «آب» که در قالب محورهای همایش تبیین شده است، این همایش در نوع خود یک همایش تأثیرگذار و پرارزش است.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی جهاددانشگاهی، الگوسازی در حوزه آب و میل به خوداتکایی بوده تا بتوانیم از دانشی که به صورت نظری در دانشگاه‌ها تولید می‌شود، به صورت کاربردی در راستای حل مسائل، مشکلات و معضلات استفاده کنیم، تصریح کرد: انتخاب محورهای همایش با توجه به ظرفیت‌ها و مزیت‌هایی که وجود دارد، صورت پذیرفت تا به‌وسیله آن بتوان در هر بخش سرآمد بوده و به واسطه پژوهش‌هایی که در هر حوزه ارایه می‌شود، مسایل و چالش‌هایی را که در سطح استانی، منطقه‌ای و حتی ملی و فراملی وجود دارد، پوشش داد.

سهراب‌نژاد با تأکید بر اینکه جهادانشگاهی رسالت و تعهد خود را در قبال جامعه دنبال می‌کند، بیان کرد: جهاددانشگاهی کردستان در مباحث علمی و پژوهشی فعالیت‌های مطلوب و قابل دفاعی را ارائه داده و امید است در آینده نزدیک، دستاوردهای علمی این نهاد در توسعه هرچه بیشتر استان در حوزه منابع آبی نیز بکارگرفته شود.

 


نظر شما :