تفاهمنامهی همکاری بین جهاددانشگاهی چهارمحالوبختیاری و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان منعقد شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام حسن امیری 15 بهمنماه در این آیین، اظهار کرد: برخی از مشکلات و چالشهای وقف در استان مربوط به پایین بودن آمار موقوفات درآمدزا، عدم توجه مسئولان به جایگاه وقف در برنامهریزی و توسعه استان، نداشتن اختیارات در خصوص نظارت بر موسسات خیریه و آشنا نبودن افکار عمومی نسبت به ظرفیت بالای وقف است.
وی ضمن تاکید بر ظرفیت علمی و تخصصی جهاددانشگاهی و اعلام آمادگی برای توسعه همکاریهای بین دستگاهی، از جهاددانشگاهی درخواست کرد: از ظرفیت علمی و تخصصی این نهاد و رسانههای متعلق به جهاددانشگاهی از جمله ایسنا و ایکنا برای آشنایی بیشتر مردم با وقف و گفتمانسازی برای مشارکت مردم و مسئولان در حوزه وقف استفاده شود.
در ادامه سرپرست جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری با معرفی فعالیتهای این نهاد در حوزههای مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، گفت: جهاددانشگاهی استان آمادگی همکاری با سازمان اوقاف در زمینههای فرهنگی و آموزشی را دارد.
سیروس رضایی به ظرفیتهای اوقاف در بهرهمندی از وقفیات اشاره کرد و ادامه داد: یکی از ضروریات توسعه استان، استفاده از طرحهای مطالعاتی و پژوهشی است که در این راستا نیز میتوان از نیات واقفان در حوزههای پژوهشی بهره برد.
وی با بیان اینکه سازمان اوقاف با توجه به فعالیتهای فرهنگی تأثیرگذاری بسزایی در استان دارد، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی نیز میتواند با برگزاری دورههای آموزشی و ترویج فرهنگ وقف در استان مکمل این حرکتهای فرهنگی باشد.
رضایی تاکید کرد: این تفاهمنامه در راستای توسعه همکاریهای فرهنگی، قرآنی، آموزشی و پژوهشی در راستای ماموریتها، اهدف و ظرفیتهای مشترک طرفین تفاهمنامه با هدف خدمترسانی بهتر به مردم است.
گفتنی است، مشارکت در اطلاعرسانی و ارائه خدمات تخصصی در راستای توسعه کمی و ارتقای کیفی طرحهای فرهنگی و برنامههای قرآنی شاخص اوقاف همچون مسابقات سراسری قرآن، طرح ملی حفظ قرآن کریم، آرامش نوروزی و اوقات فراغت، حضور در کارگروههای تخصصی اوقاف در موارد مورد نیاز و ارائه مشاوره علمی و تخصصی، همکاری و مشارکت علمی، تحقیقاتی در راستای ارتقای بهرهوری اقتصادی موقوفات و توسعه بقاع متبرکه، همکاری در تدوین و برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت و بلندمدت به منظور ارتقای توان علمی و مهارتی کارمندان و مدیران اداره، هیئت امناء بقاع و اماکن متبرکه، مساجد و خانوادههای آنها، همکاری و مشارکت برای طراحی و اجرای طرح های مشترک فرهنگی قرآنی در سطح دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان، به کارگیری ظرفیت علمی و تخصصی جهاد در برگزاری کارگاهها، دورههای آموزشی ،نشستهای کارشناسی و تخصصی، طرحهای پژوهشی و خدمات تخصصی در راستای تبیین، ترویج و گسترش فرهنگ وقف و چالشهای موجود با رویکرد استانی از مفاد این تفاهمنامه بوده است.
نظر شما :