انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و دانشگاه آزاد میانه امضا شد

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۵ کد : ۵۲۲۵۴ آموزش و کارآفرینی
تفاهم نامه همکاری در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی مابین سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و دانشگاه آزاد اسلامی میانه امضا شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و دانشگاه آزاد میانه امضا شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر ناصر محبعلی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه در مراسم امضای این تفاهم نامه به رویکردهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی، اشاره کرد و گفت: دانشگاه از سالهای گذشته به سمت گسترش فعالیت‌های دانش بنیان و ارتباط با صنعت میل پیدا کرده است و در این راستا تلاش دارد از آموزش‌های صرف کلاسیک فاصله بگیرد.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد با راه‌اندازی معاونت مهارتی در ساختار خود بدنبال برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت مهارت محور می‌باشد تا از این طریق بتواند دانشجویانی را تربیت کند که در کوتاه مدت با فراگیری مهارت های لازم در زمان اندک وارد بازار کار بشوند.

دکتر محبعلی‌پور گفت: این واحد از دانشگاه آزاد اسلامی نیز در راستای تحقق اهداف کلان دانشگاه در جهت تقویت دوره‌های مهارت محور و دانش بنیان فعالیت‌هایی را آغاز کرده و در همین راستا در نظر داریم تا با همکاری نزدیک با جهاد دانشگاهی از تجربیات آنها در این زمینه استفاده کنیم.

ریییس دانشگاه آزاد اسلامی میانه، با بیان این که موضوع ارتباط با صنعت مورد تاکید رئیس دانشگاه آزاد کشور هست افزود: از جمله سازمانهای که می‌تواند در این موضوع ما را یاری نماید جهاددانشگاهی است که کارنامه درخشانی در زمینه های مختلف دارد.

وی اظهار امیدواری کرد: امیدورام این همکاری قدمی در راستای مهارت آموزی جوانان برای ورود به بازار کار و تربیت افراد ماهر مورد نیاز جامعه در بخش‌های مختلف باشد.

دکتر محبعلی‌پور، در خاتمه با اشاره به فعالیت‌های آموزشی دانشگاه آزاد میانه افزود: این واحد دانشگاهی یکی از واحدهای بزرگ این دانشگاه با بیش از 90 کد رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می باشد که در حال حاضر بیش از 3 هزار نفر دانشجو در مقاطع مختلف در این واحد به تحصیل مشغول هستند.

مهندس علی اصغر فاتحی فر، سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی هرد از نهادهای انقلاب اسلامی هستند، گفت: این دو نهاد هر دو از رویش های انقلابی اسلامی هستند و هر دو به عنوان یک نهاد علمی در مقاطع مختلف ثابت کرده اند که بدون وابستگی اقتصادی به دولت می توان کارهای بزرگی را انجام داد.

وی عنوان کرد: جهادگران دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در دوران دفاع مقدس مشغول تهیۀ خمپاره در محل کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز بودند که مورد رصد دشمنِ بعثی قرار گرفتند و در جریان بمباران۲۷ دی سال ۶۵، تعداد ۲۲ نفر از دانشجویان و جهادگران، شهید و 8 نفر دیگر نیز به درجه جانبازی نائل شدند.

وی با بیان این‌که فرهنگ ایثار و شهادت ضامن بقای جامعه ما است، اضافه کرد: امام خمینی(ره) با انقلاب اسلامی مقابل مستکبران و ابرقدرت‌ها ایستاد و دشمن برای نابودی آن از همان آغازین سال‌های انقلاب جنگی هشت ساله را بر کشورمان تحمیل کرد و سپس تحریم‌ها را علیه مردم ایران به کار گرفته و رفته رفته تشدید کرد؛ طی این سال‌ها دشمنان هر سال نقشه و توطئه‌ای جدید به کار گرفتند، اما نقشه‌هایشان یکی پس از دیگری نقش برآب شد و انقلاب پابرجا و قدرتمند به مسیر خود ادامه می‌دهد، چراکه ریشه‌های این سرزمین با فرهنگ ایثار و شهادت گره خورده است.

وی افزود: در جریانات اخیر نیز دشمنان انقلاب با تمام قوا وارد میدان شدند، اما نتیجه‌ای نگرفتند، چراکه هنوز هم فرهنگ ایثار و شهادت در جای جای این سرزمین جاری است.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان در ادامه با تاکید بر این‌که متاسفانه در حوزه "سواد رسانه‌ای" غفلت کرده‌ایم و باید با تمام توان در این رابطه کار کنیم، ادامه داد: جهاددانشگاهی استان در رابطه با ارتقای سواد رسانه‌ای برنامه‌ای تدوین کرده و اعلام آمادگی کرده‌ایم که می‌توانیم با تولید محتوا و تربیت مربی سواد رسانه‌ برای مدارس و دانشگاه‌ها، در راستای جهاد تبیین و ارتقای سواد رسانه‌ای گام برداریم.

مهندس فاتحی فر، همچنین به فعالیت های آموزشی جهاد دانشگاهی استان نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هشت مرکز آموزشی در سطح استان در حال فعالیت هستند که از این تعداد 5 مرکز آموزشی در سطح شهر تبریز و 3 مرکز دیگر در شهرستان های مرند، میانه و عجبشیر در حال مشغول فعالیت هستند.

وی در بخش دیگری به توانمندی های جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی در حوزه‌های مختلف اشاره و عنوان کرد: وجود و فعالیت مراکز فرهنگی مختلف در حوزه معاونت فرهنگی از جمله مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا)، خبرگزاری های ایسنا و ایکنا، دارا بودن زیرساخت های گسترده در حوزه آموزش‌های بلندمدت و کوتاه مدت، فعالیت پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی و ثبت عملیاتِ موفقیت آمیزِ طراحی و اجرای نیروگاه های انرژی خورشیدی توسط معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان، ظرفیت عظیمی را برای این نهاد انقلابی جهت ارائه خدمات متنوع آموزشی، فرهنگی و تحقیقاتی در استان ایجاد کرده است.

مهندس فاتحی فر، ابراز اطمینان کرد، این تفاهم نامه موجبات همکاری های مفید بین این دو نهاد انقلابی در جهت رفع مشکلات جوانان در حوزه های مختلف باشد.

همچنین در این نشست معاونان دانشگاه آزاد اسلامی مواحد میانه و سازمان جهاددانشگاهی استان در سخنان جداگانه ای به طرح نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

همچنین در پایان این نشست سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی استان به همراه هیئت همراه از آزمایشگاههای و کارگارهای دانشگاه بازدید کردند.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی


نظر شما :