رییس جهاددانشگاهی گلستان عنوان کرد:
وحدت پیششرط توسعه - تلاش برای بالفعل کردن ظرفیتهای مغفول گلستان
.به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی گلستان، رییس این واحد سازمانی یکشنبه ۱۱ دی در جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی لازمه پیشرفت و توسعه را در وحدت و اتحاد دانست و گفت: جشنواره رسانهای تقریب مذاهب اسلامی اقدامی وحدتبخش است.
ابراهیم شهبازی اظهار کرد: وحدت عامل توسعه است و از سویی دیگر توسعه نیز عامل وحدت است در واقع این دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند.
وی به جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی اشاره کرد و افزود: امیدوارم جشنواره رسانهای تقریب مذاهب اسلامی مقدمهای برای اجرای سایر اقدامات در حوزه تقریب و وحدت باشد چراکه وحدت لازمه توسعه و پیشرفت است.
رییس جهاددانشگاهی گلستان با بیان این که در یک سال و نیم گذشته با اهتمام ویژه استاندار گلستان مفاهیم و گفتمان توسعه را در استان به راه انداختیم، بیان کرد: هدف نهایی استاندار گلستان نیز رسیدن درآمد سرانه خانوار به میانگین کشوری است چراکه در حال حاضر درآمد سرانه خانوار در استان نصف میانگین کشوری است و این وضعیت باید تغییر یابد.
شهبازی با بیان این که همه اتفاقات اعم از فرهنگی و اقتصادی برای رسیدن به وحدت و توسعه است، تصریح کرد: در برنامه هفتم توسعه پنج حوزه به طور ویژه در دستور کار ما قرار گرفت که یکی از حوزهها فرهنگی است و هدف نهایی ما در این حوزه، تربیتِ جوانِ مومنِ انقلابی است.
وی با اشاره به اینکه هنوز گفتمان انقلاب اسلامی به نحو شایسته در دانشگاهها جا نیفتاده است، تصریح کرد: متأسفانه این مهم در دانشگاهها مغفول مانده است، یکی از برنامهریزیهای ما این است که حداقل ۵۰ درصد از دانشجویان استان گلستان زیر پوشش فعالیتهای جهاددانشگاهی قرار بگیرند.
رییس جهاددانشگاهی گلستان با بیان این که جهاددانشگاهی میخواهد در حوزه آموزش و کارآفرینی یک درصد جمعیت استان گلستان را تحت پوشش قرار دهد، یادآور شد: در حال حاضر سالانه چهار هزار نفر از مردم گلستان در دورههای آموزش کوتاه مدت و بلندمدت جهاددانشگاهی آموزش میبینند که با تحقق هدف یک درصد این میزان به ۲۰ هزار نفر خواهد رسید.
شهبازی در ادامه به ظرفیتهای بیشمار گلستان در حوزههای مختلف اشاره کرد و توضیح داد: اسب یکی از گنجینههایی است که در استان گلستان مغفول مانده است حال آنکه می تواند عامل توسعه باشد، در پروژه اصلاح ژنتیک اسب اصیل ترکمن هدف نهایی افزایش سطح رفاه مردم گلستان و هدف عینی ما ارزآوری پنج میلیون دلاری است.
وی با بیان اینکه حجم تجارت اسب در دنیا ۳۰۰ میلیارد دلار است، گفت: سهم ما از این ۳۰۰ میلیارد دلار تقریبا هیچ است، اسب گنجینهای است که در استان مانده و مغفول مانده است.
رییس جهاددانشگاهی گلستان با بیان اینکه حوزه دیگری که جهاددانشگاهی به آن ورود کرده سلامت است، خاطرنشان کرد: انواع سرطان در گلستان بیداد میکند و یکی از سرطان هایی که رشد قابل توجهی دارد سرطان پستان است در همین راستا جهاددانشگاهی گلستان با راهاندازی مرکز غربالگری سرطان پستان در مسیر آگاهیبخشی، پیشگیری، تشخیص، غربالگری و درمان سرطان پستان گام برداشته است.
شهبازی با بیان اینکه زنگ خطر شیوع سرطان پستان در گلستان به صدا در آمده است، خاطرنشان کرد: سرطان پستان آسیبها و تبعات اجتماعی خطرناکی دارد و جهاددانشگاهی با راهاندازی مرکز غرالگری سرطان پستان قبل از آنکه شیوع بیماری فزاینده و به مرحله غیرقابل درمان برسد برای شناسایی، پیشگیری و درمان اقدام میکند.
وی با بیان این که گیاهان دارویی از دیگر مزیتهای استان گلستان است که مغفول مانده است، بیان کرد: جهاددانشگاهی گلستان اقدام به راهاندازی نخستین دهکده گیاهان دارویی گلستان در شهرستان گالیکش کرده تا طبق برنامهریزی انجامشده سالانه ۴۸۰ هکتار گیاه دارویی در گلستان کشت شود، با کشت گیاهان دارویی درآمد کشاورزان، یک و نیم تا دو برابر افزایش می یابد.
رییس جهاددانشگاهی گلستان گفت: دهکده گیاهان دارویی گلستان در زمینی به مساحت ۹ هکتار زمین راهاندازی شده که عملیات عمرانی آن از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و در پنج سال آینده به بهره برداری کامل می رسد.
ایسنا یک انتخاب درست برای برگزاری جشنواره تقریب مذاهب اسلامی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان نیز بر ضرورت افزایش سواد رسانه ای در بخش تقریب تأکید کرد و گفت: متأسفانه میزان آگاهی و سواد در بخش تقریب پایین است. سید علی مهاجر امروز یکشنبه ۱۱ دی در جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: ایام فعلی دهه بصیرت است، اگرچه برخی خواص در سال ۱۳۸۸ فریب خوردند اما مردم در ۹ دی با حضور کوبنده خود تمامی توطئههای دشمنان را نقش بر آب کردند.
سید علی مهاجر در این جشنواره اظهار کرد: ایام فعلی دهه بصیرت است، اگرچه برخی خواص در سال 1388 فریب خوردند اما مردم در ۹ دی با حضور کوبنده خود تمامی توطئههای دشمنان را نقش بر آب کردند.
وی سردار سلیمانی را منادی وحدت دانست و افزود: میزبانی و ترتیب نخستین جشنواره رسانه ای در حوزه تقریب مذاهب اسلامی اقدام مهم است که جای تقدیر دارد، مقام معظم رهبری در دهه ۷۰ که حوادث و اتفاقات کشور را گوشزد میکردند از واژه های مختلف اعم از هجمه فرهنگی، ناتوی فرهنگی، شبیخون فرهنگی و جنگ نرم دشمن استفاده کردند معظم له در سال 1383 فرمودند که دشمن به دنبال آندلس کردن کشور هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به این که یکی از ابزارهای ما در جنگ ترکیبی دشمن، استفاده از توان رسانه است، بیان کرد: امروز درگیر جنگ رسانهای نامتقارن هستیم، ما درگیر فضای رسانه ای سنگین شدیم و برای برونرفت از این شرایط باید افراد جهادی و دلسوز را پای کار بیاوریم.
مهاجر با اشاره به این که هدف دشمن اختلافافکنی است، بیان کرد: دشمن به ویژه در حوادث اخیر به طور ویژه در فضای تفرقه، اختلافافکنی و تجزیهطلبی گام برداشته و در این شرایط مردم باید بیش از پیش هوشیار باشند، ما یک امت و ملت هستیم و در این با هم بودن است که تقریب مذاهب معنا پیدا می کند.
وی گلستان را منادی وحدت دانست و با قدردانی از دست اندرکاران نخستین جشنواره ملی رسانه ای تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به درستی برای برگزاری جشنواره رسانه ای تقریب مذاهب اسلامی گام برداشت و نشان داد در جنگ ترکیبی دشمن، رسانه می تواند کمککننده باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان بر ضرورت افزایش سواد رسانه ای در بخش تقریب تأکید کرد و ابراز داشت: متأسفانه میزان آگاهی و سواد رسانهای در بخش تقریب پایین است و عدم شناخت درست موجب برداشتهای نادرست میشود.
مهاجر در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که «آن کسی که ندای تفرقهی بین شیعه و سنی را سر میدهد و به بهانهی مذهب، میخواهد وحدت ملی را به هم بزند، چه شیعه باشد و چه سنی، مزدور دشمن است»، افزود: دشمن در جنگ ترکیبی از ابزار رسانه کمک گرفته و هنر آنها نیز محصور کردن افراد است لذا برخی از افراد فریب این فضای محصور را میخورند و مسائل بیان شده در فضای مجازی را باور میکنند.
وی با بیان این که ما در استان گلستان سعی کردیم وحدت را به طور عملی به نمایش بگذاریم، تأکید کرد: برای اولین بار سامانه انتصابات در استان گلستان راه اندازی شده و در روند انتصابات مباحثی اعم از جنسیت، قومیت، مذهب، پراکندگی، تحصیلات، جوانگرایی و غیره لحاظ شده است تا وحدت را به صورت عملی به نمایش بگذاریم.
نظر شما :