انتخاب پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی به‌عنوان پارک برتر از نظر فروش محصولات فناورانه داخلی و صادرات

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۷ کد : ۵۱۰۹۱ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی به‌عنوان پارک برتر کشور در زمینه فروش محصولات فناورانه هم در بعد ملی و هم ابعاد بین‌المللی شناخته شد.
انتخاب پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی به‌عنوان پارک برتر از نظر فروش محصولات فناورانه داخلی و صادرات

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی شب گذشته(6 آذرماه) در مراسم در نکوداشت سالروز تأسیس معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف که با حضور دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم و دکتر علی خیرالدین معاون فناوری این وزارتخانه برگزار شد، پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی به‌عنوان پارک برتر کشور در زمینه فروش محصولات فناورانه هم در بعد ملی و هم بین‌المللی موردتقدیر قرار گرفت.

مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز  جهاددانشگاهی در حاشیه این مراسم که با حضور رواسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور برگزار شد با اشاره به دستاوردهای خوب این پارک درباره کسب این موفقیت گفت: پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی  باوجوداینکه کمترین بودجه  را در بین همه پارک‌های کشور دارد اما در زمینه میزان فروش واحدهای فناور و دانش‌بنیان خود در داخل و خارج کشور، برتر شناخته شد.

وی با تصریح اینکه پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی هم در زمینه فروش و هم میزان اشتغال رتبه خوبی دارد، اظهار داشت: یکی دیگر از دلایل موفقیت پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی قرار گرفتن در کنار زیست‌بوم نوآوری و فناوری جهاددانشگاهی در مجتمع  تحقیقاتی این نهاد است که زمینه مناسبی را برای تعامل و هم‌افزایی با پژوهشکده‌ها، مراکز علمی و تخصصی و همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فراهم کرده است.

رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه زیست‌بوم جهاددانشگاهی منحصربه‌فرد و محل هم‌افزایی برای پارک‌ها و مراکز رشد کشور است، تصریح کرد: پارک علم و فناوری البرز بودجه اندکی دارد اما در بسیاری از شاخص‌های ارزیابی جزو رتبه‌های برتر است؛ بنابراین ما انتظار داریم بودجه‌های برنامه‌ای و عملیاتی به این پارک اختصاص یابد تا پارک علم و فناوری البرز بتواند خدمات بهتری را به واحدهای صنعتی پرشمار استان، زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی استان و جامعه هدف خود اعم از فناوران و دانش‌آموختگان ارائه کند.
مهندس عباسی تاکید کرد: ایجاد معاونت فناوری در وزارت علوم یک ضرورت بود و موجب شد تا پارک‌های علم و فناوری حامی جدی از درون خودشان و از طریق وزارت عتف داشته باشند. 

وی با اشاره به موفقیت‌های این معاونت در حمایت از پارک‌ها و مراکز رشد افزود: یکپارچه شدن حمایت‌ها از پارک‌های علم و فناوری در معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف، امکان حمایت و هم‌افزایی و عقد تفاهم‌نامه‌ها و قراردادها و نیز جلب حمایت‌های بیشتر از این بخش را چند برابر نموده است.


نظر شما :