معرفی برگزیدگان جشنواره‌های ملی پایان نامه و کتاب سال دانشجویی/ فضای مجازی تهدیدی برای یار مهربان

۲۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۹ کد : ۵۰۶۴۱ فرهنگی تاپ خبر
مراسم اختتامیه بیست و نهمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و بیستمین جشنواره ملی پایان نامه سال با معرفی برگزیدگان توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی برگزار شد.
معرفی برگزیدگان جشنواره‌های ملی پایان نامه و کتاب سال دانشجویی/ فضای مجازی تهدیدی برای یار مهربان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان «بیست و نهمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی» و «بیستمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال» امروز، 24 آبان ماه توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در پژوهشگاه رویان برگزار شد.

فضای مجازی تهدیدی برای یار مهربان است
در این مراسم دکتر جمال رحیمیان معاون فرهنگی جهاددانشگاهی اظهار کرد: حال یار مهربان وجود فضای مجازی و اینترنت خوب نیست و نیاز به کمک ویژه دارد.
وی ادامه داد: نیاز است تا ناشران، به ویژه دانشجویان و فرهیختگان به عنوان کسانی که همراه و یار کتاب هستند، هر کدام در محدوده ای که می توانیم شعاعی را پوشش دهیم تا حال کتاب خوب شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی تصریح کرد: باید به این یار مهربان، یاری که صدها سال همراه ما بوده و پرکننده اوقات فراغت و تعالی بخش معرفت زای ما بوده است کمک کنیم. 

وی با تاکید بر این که اینکه فضای مجازی و اینترنت همه ما را مسحور خود کرده، گفت: فضای مجازی تهدیدی برای یار مهربان است.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: مسئولان به پژوهشگران جوانان و نوقلمان و نویسندگان جوان کمک کنند تا بتوانند آثارشان را به جامعه عرضه و منتشر کنند و همین طور در بحث ترویج کتاب و کتابخوانی آنچه را از دستمان برمی‌آید انجام دهیم تا یار مهربان همچنان یار مهربان بماند.

دریافت 727 اثر در بیستمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی
در ادامه دکتر حامد علی اکبرزاده دبیر جشنواره در رابطه با فرآیند اجرایی بیستمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی اظهار کرد: فراخوان دریافت آثار برای این دوره از آذرماه سال گذشته آغاز شد که با استقبال خوبی که صورت گرفته ۷۲۷ اثر به دبیرخانه ارسال شد که گروه علوم انسانی 253 اثر بیشترین تعداد اثر را ارسال کردند. 

وی افزود: همچنین در گروه هنر 79 اثر، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی 31 اثر، فنی و مهندسی در 7شاخه، علوم پایه 68 اثر و بخش ویژه 102 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال سد. 

دکتر اکبرزاده تصریح کرد: اصولا دربخش ویژه به موضوعاتی که متناسب با نیاز روز جامعه و اولویت کشور باشد پرداخته میشود که امسال 4شاخه در این بخش قرار گرفت.  در این دوره 43 درصد شرکت کنندگان دانشجویان دکتری و 57درصد دانشجویان کارشناسی ارشد هستند. 79درصد آثار مربوط به دانشجویان دانشگاه های دولتی و 21 درصد دانشجویان دانشگاه های غیردولتی است . 48درصد  شرکت کنندگان نیز خانم و52درصد آقا بودند. 

وی در رابطه با فرآیند داوری اظهار کرد: فرایند ارزیابی این گونه بود که به ازای هر شاخه یک سر گروه وجود داشت که با چند داور کار ارزیابی را انجام  می دادند. برای ارزیابی و انجام کار داوری از اساتید دارای صلاحیت علمی استفاده شد. 

دبیر جشنواره تصریح کرد: در هر دوره جشنواره پایان نامه براساس انتخاب کمیته علمی جشنواره یکی از اساتید که نقش مهم و تلاش در حمایت از تدوین پایان نامه داشته است انتخاب و تجلیل می شود که امسال دکتر احمدرضا دهپور انتخاب شد. 

دکتر اکبرزاده بیان کرد: به دلیل تراکم برنامه های امسال سازمان انتشارات مجبور شدیم مراسم اختتامیه 2 جشنواره کتاب سال و پایان نامه سال دانشجویی را با هم اجرا کنیم. 

ارسال 612 اثر به جشنواره کتاب سال دانشجویی
وی ادامه داد: فراخوان کتاب سال دانشجویی 16 آذر سال گذشته اعلام و تا اردیبشهت امسال ادامه داشت که در مجموع 29 دوره این جشنواره 12 هزار اثر در جشنوازه شرکت کردند. 

دبیر جشنواره بیان کرد: در این دوره از بین 612 اثر دریافت شده در گروه علوم انسانی در 3 شاخه 307 اثر، در گروه هنر و معماری 31اثر در 2شاخه، در گروه علوم پایه 32اثر در 6شاخه، در گروه فنی و مهندسی 74اثر در 9شاخه ودر گروه کشاورزی 17 اثر و در گروه پزشکی 17 اثر و در بخش ویژه هم 44اثر دریافت شد.

دکتر اکبرزاده گفت: در این دوره 70درصد آثار تالیفی و 30درصد ترجمه بود.74درصد آثار از دانشجویان دانشگاه های دولتی و باقی غیر دولتی برای جشنواره ارسال شد.76درصد شرکت کنندگان آقایان و 24درصد بانوان بودند. همچنین 60درصد آثار مربوط به دانشجویان مقطع دکتری و 26درصد از دانشجویان کارشناسی ارشد و 14درصد کازشناسی بود.

گفتنی است، در این آیین ۶ اثر برگزیده و ۱۳ اثر شایسته‌ تقدیر در جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی به همراه ۶ اثر برگزیده و ۱۲ اثر شایسته ‌تقدیر در جشنواره ملی پایان‌نامه سال قدردانی شد.  همچنین دکتر احمدرضا دهپور به عنوان استاد راهنمای برتر و نیز از شخصیت علمی و فرهنگی مهدی محقق و آیت الله جوادی آملی به عنوان استاد خادم کتاب مورد تقدیر قرار گرفتند.

شایستگان تقدیر بیستمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی
نازیلا فتحی معروفی،،مینا باباشاهی، عظیمه اخلاق پور، محمد درزی، حامد آثاری، حسین قاسمی، آناشه ملکمیان، یوسف خان محمدی، مژده درخشانی، علی صالحی پور، سید جابر علویون، محمدمهدی ولی زاده

 برگزیدگان بیستمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی
 فائز اسکندری،  عبدالحمید دهقانی، شقایق وحدت، زهرا اسماعیلی، محمد حسین امانت، چون هو چن

استادان خادم کتاب 
 آیت الله جوادی آملی
 دکتر مهدی محقق 

مروج کتاب
سیده خدیجه صمدی سنگتراشانی

ناشران برتر در بیست و نهمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی
 انتشارات آتی نگر دکتر رامین مولانا پور، آرتین طب عباس علیدایی احمدی، کتاب طه دکتر سید علی صالحی، ارجمند دکتر محسن ارجمند 

شایستگان تقدیر بیست و نهمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی
 اکبر درگلاله، مجید متقی نژاد، مهدی شیخی، حامد حیدری، مصطفی مطلبی کربکندی، مینو سلیم، محمد جواد نوروزی اقبالی، سید احمد میرزاده، محمود محبی، شهین فرخی، علی ابراهیم‌پور، علیرضا زمانی، میلاد حبیبی

 برگزیدگان بیست و نهمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی
 امیر امیرخانی نعمت الله حیدرلو، احسان پرندی،  ناهید خزدوز، علی عزیزی  و سید امیرحسین حسنی طباطبایی


نظر شما :