امام جمعه شهرستان گرمی:
آماده همکاری با جهاددانشگاهی اردبیل در راستای کاهش آسیب های اجتماعی شهرستان گرمی هستیم
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی اردبیل؛ حجت الاسلام یدالله صفری در نشست با رئیس جهاد دانشگاهی اردبیل، با اشاره به ماموریتهای علمی و فرهنگی این نهاد انقلابی خواستار توجه ویژه به این شهرستان از سوی جهاددانشگاهی استان اردبیل شد و گفت: انتظار تدوین برنامهی میان مدت و بلند مدت در زمنیههای مختلف بویژه فرهنگی، پژوهشی و آموزشی از این نهاد داریم.
وی تاکید کرد: با استفاده از ظرفیت نخبگان شهرستان و جهاددانشگاهی آماده همکاری برای برگزاری برنامههای مختف از قبیل کارگاه، نشستهای تخصصی، همایش و ... در زمینه مباحثی مانند، کاهش طلاق و سایر آسیبهای اجتماعی هستم.
امام جمعه شهرستان گرمی با اشاره به برگزاری کرسیهای آزاداندیشی توسط جهاد دانشگاهی تصریح کرد: با توجه به دیدار اینجانب با دانشآموزان دختر و پسر مدارس شهرستان در روزهای مشخص، جهاد دانشگاهی میتواند در این زمینه نیز همکاری لازم را داشته باشد.
حجت الاسلام صفری، یکی از آسیبهای اجتماعی در جامعه را فضای مجازی عنوان کرد و اظهار داشت: از جهاددانشگاهی انتظار داریم با برگزاری برنامههای فرهنگی، سبک زندگی اسلامی را بیش از پیش در این شهرستان ترویج دهد .
وی همچنین خواستار انتقال دانش روز کشاورزی با در نظر گرفتن ظرفیتها و محدودیتها بویژه کمبود آب در این شهرستان شد.
آماده ایجاد مزرعه مکانیزه تحقیقات گیاهان دارویی در گرمی هستیم
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز در این نشست با اشاره به فعالیتهای جهاد دانشگاهی در زمنیههای مختلف، رسالت اصلی جهاددانشگاهی را فعالیت فرهنگی دانست و گفت: معاونت فرهنگی با بهرهگیری از ظرفیت دانشجویان دانشگاههای استان توانسته خدمات فرهنگی مختلفی را در بخشهای مختلف رسانهای از جمله خبرگزاریهای ایسنا، ایکنا، سیناپرس و ... انجام دهد.
مهران اوچی اردبیلی، به فعالیتهای جهاد دانشگاهی در زمینه گیاهان دارویی اشاره و اظهار داشت: شهرستان گرمی با تاثیرپذیری از دو اقلیم کوههای موران و دشت مغان دارای موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد بویژه گیاهان دارویی است .
وی با اعلام اینکه هماکنون در مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل 22 شرکت فناور با 26 ایده فناورانه مستقر میباشد که دو شرکت از آن دانشبنیان است تاکید کرد: با توجه به موقعیت مناسب این شهرستان بویژه در زمینه گیاهان دارویی، آماده ایجاد مزرعه مکانیزه تحقیقات گیاهان دارویی در این منطقه هستیم.
اوچی اردبیلی آموزش را لازمه جامعه توسعه یافته عنوان کرد و افزود: جهاد دانشگاهی سعی کرده است خلاء های آموزش مهارتی را در زمینههای مختلف مرتفع نماید که در این راستا در شهرستان گرمی نزدیک به یک دهه است که مرکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی با آموزشهای مهارت محور در این شهرستان فعالیت میکند.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی اردبیل، با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاد دانشگاهی استان اردبیل، گفت: در راستای ساماندهی مشاغل خانگی، سه هزار و 322 نفر در این طرح در سطح استان ثبت نام کردند که بیش از 300 نفر از این تعداد با کد رشتههای تابلو فرش، قالیبافی، گیاهان دارویی و خیاطی از شهرستان گرمی می باشد.
اوچی اردبیلی ادامه داد: بعد از مرکز استان بیشترین استقبال از طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در شهرستان گرمی اتفاق افتاده است که در این راستا و حمایت از مشاغل خانگی این شهرستان به همت جهاد دانشگاهی و دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان اردبیل بازارچه محلی عرضه محصولات مشاغل خانگی در روستای صمدلو این شهرستان، به مدت یک هفته در سال جاری برگزار شد.
وی ارزیابی، استعدادسنجی، مشاوره و آموزش تخصصی و عمومی و اتصال به بازار را از مراحل اصلی و حمایتی این طرح از مشاغل خانگی در این شهرستان عنوان کرد.
نظر شما :