مدیر اشتغال و تجاری سازی جهاددانشگاهی کردستان خبر داد؛
تمدید قرارداد خدمات هدایت شغلی مدد جویان کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان کردستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، رضا باقری نژاد معاون اشتغال جهاددانشگاهی کردستان اظهار کرد: اجرای طرح خدمات هدایت شغلی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان در طی یک مناقصه عمومی در سال 1400 به جهاددانشگاهی استان کردستان واگذار شد.
وی با بیان این که جهاددانشگاهی استان کردستان دارای ظرفیت های زیادی است، گفت: در قرارداد اولیه این طرح جهاددانشگاهی با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان توانست بیش از 5 هزار و 100 طرح اشتغال زا برای مددجویان فراهم کنند.
باقری نژاد افزود: در این طرح 25 هزار بازدید در سه فاز و به صورت قبل از اجرای طرح، در حین اجرا و بعد اجرا توسط کارشناسان مجرب جهاددانشگاهی انجام شده است.
مدیر اشتغال و تجاری سازی جهاددانشگاهی استان کردستان که مدیریت این طرح را نیز برعهده دارد با بیان این که بالغ بر 40 پرسنل در این طرح همکاری دارند، گفت: پس از برگزاری آزمون افراد واجد شرایط به عنوان کارشناس در این طرح با جهاددانشگاهی همکاری می کنند.
وی با اشاره به این که این طرح در تمام استان انجام می شود، افزود: هم افزایی بین دو نهاد انقلابی باعث اشتغال زایی برای مددجویان است که این موضوع گام مهمی در راستای کاهش بیکاری در جامعه است.
باقری نژاد گفت: جهاددانشگاهی استان کردستان با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل هایی که دارد خوشبختانه توانست این طرح را در سال گذشته به نحو احسن اجرایی کند که همین مساله باعث شد استان کردستان از سوی رییس جهاددانشگاهی کشور مورد تقدیر قرار بگیرد و به عنوان واحد نمونه کشوری در اجرای طرح خدمات هدایت شغلی کمیته امداد امام خمینی (ره) معرفی شود.
مدیر اشتغال و تجاری سازی جهاددانشگاهی استان کردستان با اشاره به تمدید قرارداد این طرح یادآور شد: جهاددانشگاهی استان کردستان در قرارداد جدید اجرای این طرح مقرر است با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان بالغ بر 10 هزار طرح اشتغال زایی را برای مددجویان ایجاد کنند.
وی در خصوص مزایای این طرح گفت: تحقق سیاست های دولت در خدمات رسانی و ایجاد اشتغال، ارتباط بین دو نهاد انقلابی کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) و جهاددانشگاهی، هم افزایی جهت خدمت به محرومان در استان، ارتباط هرچه بیشتر جهاددانشگاهی با بدنه محروم جامعه و فرصت و زمینه جدید ارایه آموزش به این بخش از جامعه (مددجویان) با توجه به ظرفیت موجود جهاددانشگاهی از ظرفیت های مهم این طرح است.
باقری نژاد در پایان به دیگر مزایای این طرح اشاره و تصریح کرد: فعال کردن هرچه بیشتر مراکز جهاددانشگاهی در سطح شهرستان ها، تجربه انجام فعالیت های جدید در جهاددانشگاهی، شناسایی نیروهای کارآمد از میان مددجویان شاغل در طرح، فرصت انجام فعالیت های پژوهشی متناسب با نیاز کمیته امداد و استفاده از ظرفیت مرکز نوآوری و شکوفایی جهت ایجاد اشتغال دانش بنیان و پایدار است.
نظر شما :