فرماندار اراک تاکید کرد:
استخراج برش عملیاتی طرح جامع آلودگی هوای اراک توسط جهاددانشگاهی/شناسایی خدمات این نهاد به عموم مردم
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ امیر هادی فرماندار اراک در جریان بازدید از آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاددانشگاهی استان، اظهارکرد: جهاددانشگاهی و خدماتی که ارائه می دهد باید در سطح استان بویژه شهرستان ها به عموم شناسانده شود.
وی با اشاره به این که نگاه به طرح های مطالعاتی، اقتصادی شده و به همین سبب خروجی کاملی ندارند، افزود: برش عملیاتی از طرح جامع کاهش آلودگی هوای شهر اراک از سوی جهاددانشگاهی استخراج شود تا جلسات با محوریت این برش پیگیری شود.
هادی تاکید کرد: اگر جهاددانشگاهی بتواند این مهم را انجام دهد قطعا ما نیز در کنار این نهاد خواهیم بود.
دکتر علی اصغر غفاری زاده، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز با اشاره و تاکید بر ظرفیت های جهاددانشگاهی در تمام حوزه ها بیان کرد: با توجه به وجود چندین آزمایشگاه معتمد محیط زیست در سطح استان، اما با توجه به برآیند صورت گرفته، ازمایشگاه محیط زیست جهاد دانشگاهی عملکرد بسیار خوبی داشته به طوری که نتیجه کار این آزمایشگاه قابل مقایسه با بقیه آزمایشگاه ها نیست.
وی با تاکید بر اینکه قصد داریم مجموعه را گسترده تر کنیم ادامه داد: جهاددانشگاهی در سه حوزه سرطان پستان، محیط زیست و جمعیت ورود می کند که البته خروجی مطلوب در این حوزه ها نیازمند حمایت ویژه از سوی مسئولان استانی و شهرستانی است.
غفاری زاده با اشاره به اقدامات جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف اضافه کرد: این نهاد مردمی و انقلابی در بسیاری از حوزه ها ورود کرده، به عنوان مثال می توان فرآوری نخاله های ساختمانی و تبدیل آنها به محصولات کاربردی را یکی از این اقدامات عنوان کرد.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی جزو معدود نهادهایی است که توانایی ورود به بسیاری از عرصه ها همچون پزشکی، خدمات، صنعت و ... را دارد.
غفاری زاده افزود: جهاددانشگاهی وابسته به درآمدهای خود است و باید مسئولان حمایت از این نهاد را مدنظر قرار دهند، چراکه بدون حمایت نمی توان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد.
سیداحمد حسینی، مدیر آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز در ادامه، گفت: این آزمایشگاه با حداقل آیتم ها و امکانات آغاز بکار کرد، ولی تلاش ما بر این بود که در حوزه محیط زیست اقدامات بیشتر و موثرتری را به انجام رسانده و کار را توسعه دهیم و حرکت در حوزه محیط زیست به صورت ویژه پیگیری شود.
وی با اشاره به موضوع آلودگی هوا ادامه داد: با توجه به اینکه صنایع استان تمایل بسیاری به رفع آلایندگی دارند تلاش ما بر این است که برای رفع این آلودگی ها به صنایع کمک کنیم.
حسینی با اشاره به این که صدمات ناشی از آلایندگی از سوی صنایع آلاینده سیار بیشتر از صنایع ثابت است افزود: مسئول آلایندگی اراک باید مشخص شود. بیش از ۵۰ درصد آلودگی اراک از سوی صنایع ایجاد می شود.
وی تاکید کرد: ظرفیت آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی تنها منحصر به پایش نیست، بلکه به دنبال رفع آلاینده ها نیز هست.
این مقام مسئول در پایان با اشاره به برنامه های بلندمدت آزمایشگاه، گفت: با توجه به اینکه بعد از آلودگی آب و هوا در سالهای نزدیک با آلودگی خاک نیز مواجه می شویم لذا این آزمایشگاه آمادگی فعالیت در این حوزه را نیز دارد.
نظر شما :