کتاب « مجموعه واژگان و اصطلاحات جامع زبان تخصصی صنایع غذایی » منتشر شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی اردبیل؛ این کتاب توسط دکتر علیرضا شهاب لواسانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و مجری برنامه علمی کشاورزی و امنیت غذایی و فرزاد زارع مهرجردی، دانشجوی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی به رشته تحریر درآمده است.
گستردگی دامنه علوم صنایع غذایی و نیاز فرهنگ لغتی جامع در بردارنده واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی این رشته در مقاطع تحصیلی دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی، ضرورت تالیف و گردآوری واژگان تخصصی متداول در راستای خدمت به علاقمندان، صاحبنظران و فعالان عرصه صنعت غذا را مورد تاکید قرار می دهد و این خود ارزش این کتاب را بازگو میکند.
در نگارش این کتاب سعی شده است از واژگان و اصطلاحات کاملا تخصصی متداول در هر فناوری مرتبط با صنعت غذا استفاده شده و با بیانی ساده و قابل فهم هر واژه و اصطلاحی توضیح داده شود تا برای طیفهای مختلف علاقمند و متخصصان رشته صنایع غذایی قابل بهرهبرداری باشد، لذا این مجموعه میتواند ارتباط علم با صنعت را که نیاز اساسی کشور میباشد نیز استحکام بخشد.
کتاب« مجموعه واژگان و اصطلاحات جامع زبان تخصصی صنایع غذایی» 640 صفحه ای و در 15 فصل تالیف شده است و به قیمت 800000 ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد.
نظر شما :