فارغ‌‎التحصیلی ۶۰۰۰ دانشجو از مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان

۰۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۲ کد : ۴۹۰۵ آموزش و کارآفرینی
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در نشست با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت: هم اکنون قریب به ۱۲۰۰ دانشجو در مراکز علمی کاربردی در حال تحصیل هستند و تا کنون نیز بیش از ۶ هزار دانشجو در این مراکز دانش آموخته و فارغ التحصیل شده اند.
فارغ‌‎التحصیلی ۶۰۰۰ دانشجو از مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر منصور تاجری دوم بهمن‌ماه در نشست با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اظهار داشت: جهاددانشگاهی به عنوان پل ارتباطی میان دانشگاه و جامعه، فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی و توجه ویژه‌ای به موضوع اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی دارد.

وی با بیان اینکه این نهاد علمی به عنوان عنصر پیوند‌دهنده مباحث تئوری و عملی و رابط بین دانشگاه و جامعه به حساب می آید، ادامه داد: جهاددانشگاهی استان با توجه به ظرفیت و پتانسیل های موجود آمادگی کامل دارد که در عرصه‌ها و زمینه‌های مخلتف با این اداره کل همکاری های مشترک داشته باشد.

رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مقام معظم رهبری جهاد دانشگاهی را مولود انقلاب می‌دانند و با توجه به اینکه ایشان از مجموعه جهاددانشگاهی انتظار کار گزین و عظیم دارند، سعی داشته‌ایم علاوه بر امور معمول و محوله، علی‌رغم همه محدودیت‌ها و معذوریت‌های مالی، کارهایی در خور نظام و در شأن استان به انجام برسانیم.

تاجری ضمن تبیین پتانسیل های واحد استان افزود: جهاددانشگاهی واحد استان طی سالهای گذشته بویژه چند سال اخیر با انجام کارهای گزین و بزرگ و حرکت در مسیر بالندگی و ورود به عرصه‌های مختلف از جمله محرومیت‌زدایی و اشتغالزایی سعی داشته تا گام هایی موثری را در جهت رشد و اعتلای جامعه بردارد.

وی با اشاره به فعالیت های آموزشی این نهاد در دو بخش آموزش های بلند مدت و کوتاه مدت اظهار کرد: در زمینه های آموزش های بلندمدت و مدت دار نیز دارای دو مرکز علمی کاربردی در شهرستان نهای زاهدان و زابل هستیم که مرکز زاهدان از قدیمی ترین و مجهزترین مراکز علمی کاربردی سطح استان به شمار می رود.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان ادامه داد: هم اکنون قریب به یک 1200 دانشجو در این مرکز در حال تحصیل هستند و تا کنون نیز بیش از 6 هزار دانشجو در این مراکز دانش آموخته و فارغ التحصیل شده اند.

تاجری با اشاره به آموزش یک هزار نیروی بومی در غالب طرح توانمندسازی نیروی بومی مورد نیاز صنعت گاز استان گفت: آموزش این تعداد نفر از سال گذشته آغاز شده و آموزش‌ها، دوره ها و کارگاه های لازم این موضوع نیز در حال اتمام است.

وی اظهار کرد: تمامی آموزش های جهاددانشگاهی استان تقاضامحور، مهارت محور و اشتغال محور برنامه ریزی و اجرایی می شود.

جهاددانشگاهی مکانی مناسب برای ایده‌سازی و ایده‌پردازی است

رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به بحث پژوهش و فناوری تصریح کرد: ضرورت توجه به جایگاه پژوهش در جهاددانشگاهی امری اجتناب ناپذیر است و به طور یقین تحقیق و پرداختن به مباحث علمی شالوده اصلی و جزء لاینفک نهادهای دانشگاهی است.

تاجری بیان کرد: از دریچه پژوهش های بنیادی و کاربردی است که سایر فعالیت ها معنی پیدا میکند و فناوری های جدید بوجود می آید فلذا پژوهش یکی از ارکان اصلی جهاددانشگاهی است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی با روحیه و تفکر جهادی و انقلابی به عرصه های مختلف ورود پیدا می‌کند، گفت: این نهاد انقلابی توانایی ورود به عرصه های مختلف و برنامه های بر زمین مانده جامعه را دارد و مسائل آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، تحقیقاتی، اشتغال و کارآفرینی را با جدیت و توجه ویژه‌ای برنامه‌ریزی و پیگیری می‌نماید.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان این نهاد علمی و انقلابی را مکانی مناسب برای ایده‌سازی و ایده‌پردازی دانست و ادامه داد: این نهاد علمی و انقلابی آمادگی خود را جهت حمایت از ایده ها اعلام می دارد.

تاجری تحقیقات و پژوهش را یکی دیگر از زمینه ها همکاری مشترک جهاددانشگاهی و این اداره کل استان عنوان کرد و افزود: در راستای مبحث اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است جهاددانشگاهی استان هم اکنون طرح بومی سازی تولید بچه ماهی و پرورش بچه ماهی در قفس را در سواحل مکران در دست اقدام دارد.

وی اضافه کرد: تجاری سازی فناوری و محصول از دیگر زمینه هایی است که جهاددانشگاهی می تواند با اداره کل فنی و حرفه ای استان همکاری مشترک داشته باشد.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به موضوع اقتصاد مقادمتی یادآور شد: جهاددانشگاهی و این اداره کل با همکاریهای مشترک می توانند گامهای موثری در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی بردارند.

 

جهاددانشگاهی نهادی پیشگام در تحقیقات و فناوری است

مدیرکل فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان در این نشست از جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی، انقلابی و دانش بنیان یاد کرد و گفت: جهاددانشگاهی در بسیاری از زمینه ها سرآمد است.

اولیایی ادامه داد: این نهاد علمی و انقلابی در زمینه تحقیقات، پژوهش، فناوری و نوآوری یکی از نهادی پیشگام کشور است و وجود روحیه انقلابی و جهادی در این نهاد سبب این مهم بوده است.

وی ضمن ابراز خرسندی از ورود جهاددانشگاهی به عرصه اشتغال و اقتصاد مقاوتی افزود: در سطح کشور و استان جای کار در زمینه اشتغال بسیار وجود دارد که با همکاری، همگرایی و هم افزایی همه دستگاه ها می توانیم این مهم را جامه عمل بپوشانیم.

 مدیرکل فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان بیان کرد: انتظار می رود آموزش های ارائه شده آموزش‌های مهارت محور و تقاضا محور و اشتغال محور باشد.

اولیایی بیان کرد: در تمامی زمینه ها به ویژه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و کمک به موضوع اشتغالزایی در سطح استان آمادگی داریم همکاری های مشترک با جهاددانشگاهی داشته باشیم.

 

 

 


نظر شما :