معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد:
ایکنا شجرهای طیبه و ریشهدار است
به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ علیرضا معاف، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که ایکنا طی سالهای گذشته در مسیر رشد پیش رفته و امروز به یک شجره طیبه تنومند و ریشهدار تبدیل شده است، افزود: باید قدر کسانی که طی این سالها در ایکنا تلاش کردند از جمله شهید حجتالاسلام سیدمهدی تقوی تا سایر دوستان را دانست و دولت، حقشناس زحمات جهاددانشگاهی و ایکنا هست.
وی با اظهار این که امیدواریم کارهای جدیتری در حوزه سواد رسانهای، بصیرت رسانهای، تقویت حضور دین در رسانهها و نقش رسانهها در توسعه دین انجام شود، گفت: ایکنا و مجموعه خبرگزاریهایی که کار دینی میکنند و همچنین مجموعه سرویسهای دینی خبرگزاریها باید یکسری نظریهها را در حوزه رسانه پیگیری کنند و یکی از آنها، نظریه عقل درایه است که در فضای شلوغ رسانهای نیاز بسیاری به آن وجود دارد.
معاف به سخنی از امیرالمؤمنین (ع) در «غررالحکم و دررالکلم» مبنی بر اینکه «اگر خبری را شنیدید با عقل درایه آن را بپذیرید نه با عقل روایه؛ اِعْقِلُوا اَلْخَبَرَ إِذَا سَمِعْتُمُوهُ عَقْلَ دِرَایَةٍ رآیة لاَ عَقْلَ رِوَایَةٍ فَإِنَّ رُوَاةَ اَلْعِلْمِ کَثِیرٌ وَ رُعَاتَهُ قَلِیل» اشاره کرد و ادامه داد: این رسانه باید تلاش کند تا قواعد رسانه قرآنی و رسانهای که مورد رضایت عترت و اهل بیت(ع) و منطبق بر مفاهیم روایی است را نهادینه کند و این اقدامی بزرگ خواهد بود. همچنین ایکنا باید از باب رصد دقیق، به این موضوع نگاه ویژه داشته باشد و اشکالات مجموعههای قرآنی را گوشزد و آنها را با نگاه همافزایی و همدلانه حمایت کند.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: اخیراً ایکنا در قالب گزارشی مکتوب، از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد انتقادی کرده بود که طی پیامی از آن تشکر کردم. درباره نقدهای اشتباهی که بود توضیح دادم و از تذکرات صحیح نیز قدردانی کردم. البته ما از روی عمد به صورت چراغ خاموش فعالیت میکنیم تا به اصلاح کارها بپردازیم. نگاه ایکنا در تهیه چنین گزارشی را تحسین میکنم و امیدوارم ارتباط ایکنا و وزارت ارشاد در آینده نیز به همین منوال ادامه یابد.
نظر شما :