رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه: توسعه کمی و کیفی شرکتهای "دانشبنیان" کرمانشاه را در برنامه داریم
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، دکتر سیامک آزادی، در حاشیه بازدید رییس سازمان بازرسی کشور از مجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه و شرکت های فناور و دانش بنیان تحت حمایت آن، با اشاره به شروع فعالیت این مجموعه از سال 1384، گفت: پارک علم و فناوری کرمانشاه طی این مدت از 711 واحد فناور حمایت کرده که 301 واحد آن همچنان تحت حمایت پارک هستند.
وی به زیرمجموعه های پارک هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر هفت مرکز رشد، تحت حمایت پارک علم و فناوری در سطح استان فعالیت دارند و این مراکز بصورت معین فعالیت کرده و خدمات رسانی به تمام 14 شهرستان را برعهده دارند.
وی افزود: در کنار این مراکز، سه کانون شکوفایی و خلاقیت هم ذیل مجموعه پارک در سطح استان فعال هستند.
آزادی در تشریح فعالیت شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور تحت حمایت پارک گفت: سال گذشته این شرکت ها 370 میلیارد تومان فروش محصول داشته اند.
وی افزود: همچنین در سال گذشته شرکت های تحت حمایت پارک توانسته اند 10 میلیون دلار صادرات داشته باشند.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه به اشتغالزایی صورت گرفته در این شرکت ها هم اشاره کرد و افزود: هم اکنون بیش از 2000 نفر در شرکت های تحت حمایت پارک مشغول فعالیت هستند.
آزادی از تشکیل 14 ساختار فناورانه در مجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه هم خبر داد و افزود: این ساختارها که وظیفه آنها حمایت از تشکیل استارتاپ های جدید است، عمدتا توسط خود شرکت های دانش بنیان راه اندازی شده اند.
وی در ادامه به فعالیت های دیگر پارک علم و فناوری کرمانشاه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر دبیری «ستاد هماهنگی و عملیاتی توسعه اقتصاد دانش بنیان استان کرمانشاه» به مجموعه پارک علم و فناوری واگذار شده است، همچنین پارک دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ویژه شرکت های دانش بنیان را در استان برعهده دارد.
آزادی با اشاره به نامگذاری سال جدید مبنی بر "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" گفت: تحقق این شعار زمانی امکان پذیر است که تمامی بازیگران زیست بوم نوآوری پای کار آمده و به وظایف و تکالیف خود در حمایت از دانش بنیان ها عمل کنند.
وی افزود: در حال حاضر شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناوری استان با چالش هایی مواجه هستند که از جمله مهم ترین آنها عدم وجود زیرساخت های لازم جهت ایجاد واحدهای تولیدی در اراضی 50 هکتاری پارک علم و فناوری کرمانشاه است.
آزادی گفت: همچنین نبود تجهیزات و آزمایشگاه های لازم جهت نمونه سازی (تولید نمونه اولیه) مشکلات فراوانی را برای این شرکت ها ایجاد کرده است.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه پایین بودن سرمایه صندوق پژوهش و فناوری زاگرس را هم مشکل دیگر این شرکت ها عنوان کرد و افزود: این صندوق نقش مهمی در تامین مالی شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان دارد و نیاز است که بصورت جدی حمایت شود.
آزادی در ادامه با اشاره به وجود 64 شرکت دانش بنیان در سطح استان گفت: امسال برنامه های ویژه ای برای توسعه کمی و کیفی این شرکت ها در دستور کار داریم.
وی افزود: یکی از مهم ترین اقدامات بحث تامین مالی این شرکت هاست که از منابع مختلف پیگیر آن هستیم.
آزادی گفت: همچنین تامین الزامات و تجهیزات و فضای کار شرکت ها را بصورت ویژه در دستور کار داریم و به دنبال آن هستیم که تمام بازیگران زیست بوم نوآوری استان را در این زمینه پای کار آورده و هماهنگی لازم میان دستگاه های اجرایی استان را در زمینه رفع مشکل شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان انجام دهیم.
نظر شما :