نماینده مردم کنگان در مجلس تاکید کرد:
تلاش موفق جهاددانشگاهی برای ایجاد اقتصاد مبتنی بر دانش
جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران (۸۹)
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، حجتالاسلاموالمسلمین موسی احمدی نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهاددانشگاهی نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی است، اظهار کرد: ایجاد مراکز نوآوری و شتاب دهی در تمام استانها نقش مهم جهاددانشگاهی را در تحقق اقتصاد دانشبنیان و شعار سال یادآور میشود.
وی در رابطه با تنوع و گستردگی خدمات و فعالیتهای جهاددانشگاهی، تصریح کرد: اقتصاد دانشبنیان اقتصاد نوینی است که در آن تولید، توزیع و استفاده از دانش، منبع اصلی رشد و ایجاد ثروت است. موتور محرک چنین اقتصادهایی شرکتهای دانشبنیان هستند که بهمنظور همافزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش، تحقق اهداف علمی و اقتصادی و همچنین تجاریسازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوری شکل میگیرند.
نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش نهادهای توسعهای عنوان کرد: اهمیت این نهادها در ایجاد شرکتهای دانشبنیان و بهتبع آن اقتصاد مبتنی بر دانش بر کسی پوشیده نیست و بر همین اساس جهاددانشگاهی بهعنوان یکنهاد واسط و توسعه محور با دارا بودن زیستبوم نوآوری و فناوری مختص به خود نقش بسیار مهمی در ایجاد نوآوری توسعه فناوری و همچنین خلق ثروت در راستای ایجاد اقتصاد مبتنی بر دانش و بهرهوری و کارایی دارا است.
حجتالاسلاموالمسلمین موسی احمدی با تاکید بر تنوع و گستردگی فعالیتهای جهاددانشگاهی بیان کرد: جهاددانشگاهی با نگاه ویژه به نوآوری، کارآفرینی و تشکیل شرکتهای دانشبنیان و در راستای تحقق اقتصاد دانشبنیان توسعهای ماموریتی عظیم را بر دوش دارد.
وی ادامه داد: اقتصاد دانشبنیان و سویگیری تمامی فعالیتهای جهاددانشگاهی معطوف بر اقتصاد مبتنی بر کارایی و دانش، باید مورد توجه مدیران کلان این مجموعه قرار گیرد که پیش از این موضوع اقتصاد دانشبنیان کمتر مورد توجه مدیران قرار گرفته بود.
نماینده مردم جنوب استان بوشهر با بیان این که توسعه مأموریت جهاددانشگاهی بهعنوان یک راهبرد اصلی باید مد نظر قرار گیرد، افزود: توسعه کیفی و تغییر در فرآیندهای شرکتهای فناور و دانشبنیانی که در پارکها و مراکز روز جهاددانشگاهی مشغول به فعالیت هستند در راستای افزایش اثربخشی و کارایی در دستور کار قرار بگیرد.
حجتالاسلاموالمسلمین موسی احمدی اظهار کرد: ما میتوانیم با توانمندسازی جهاددانشگاهی با توجه به نیازمندیهای منطقه ویژه انرژی پارس جنوبی و شمالی، خدماتی برای استقرار شرکتها در پارکها و مراکز رشد ارایه کرده و در تمامی ساختارهای حمایتی علاوه بر ارایه فضای فیزیکی و تجهیزات اداری و ... برای رشد و توسعه کسبوکارهای نوپا با این سازمان همکاری کنیم.
نماینده مردم جنوب استان بوشهر تصریح کرد: جهاددانشگاهی میتواند با استفاده از شرکتهای تحت حمایت خدماتی همچون مشاوره کسبوکار، هدایت از طریق منتورهای خبره، ارایه آموزشهای تخصصی مرتبط با زمینه فعالیت شرکتها، توسعه بازار و شبکه ارایه دهد و محصولات متناسب با ظرفیتهای منطقه همچون گردشگری، شیلات، گیاهان دارویی را تولید کند.
حجتالاسلاموالمسلمین موسی احمدی اظهار امیدواری کرد که یکی از سیاستها و برنامههای اصلی جهاددانشگاهی در سالهای آتی برای توسعه فناوریهای جهاددانشگاهی با همکاری شرکتهای دانشبنیان و مستقر در پارکها و مراکز رشد راهبردی و اجرایی است تا ضمن افزایش چابکی و سرعت اجرا موجبات رشد و توسعه بخش خصوصی و کاهش هزینههای تمام شده طرح را فراهم کنند؛ لذا بنده به این باور مثبت با همه توان به نوبه خود از این مجموعه در تمام ابعاد، جهت توسعه فناوریها و اجرای طرحهای منحصر به فرد آن در کشور همکاری خواهم کرد.
نظر شما :