استاندار همدان بیان کرد:
جهاددانشگاهی بازویی برای تصمیمگیری و تصمیم سازی کشور
جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران (۶۵)
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان اظهار کرد: جهاددانشگاهی بهمنظور پاسخگویی به برخی از نیازهای پژوهشی، فرهنگی و آموزشی کشور ایجاد شده است تا بازویی برای تصمیمگیری و تصمیم سازی در کشور و استانها باشد.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه ما برای رسیدن به توسعهٔ متوازن، نیاز به نیروی متخصص و آموزشدیده داریم، تصریح کرد: یکی از مراکزی که بهخوبی این نیاز را برطرف میکند آموزشهای کوتاهمدت و بلندمدت مجموعه جهاددانشگاهی است که مأمنی مطمئن برای مدیران بهحساب میآید. خوشبختانه جهاددانشگاهی با سبقه طولانی در این حوزه توانسته نیروهای با مهارت در حوزههای زیرمجموعه خود تربیت کند.
وی در رابطه با فعالیتهای پژوهشی جهاددانشگاهی عنوان کرد: بعد پژوهشی جهاددانشگاهی در استان باعث میشود نیازهای اطلاعاتی برای اخذ تصمیمات بزرگ و کوچک را تأمین و پشتوانه محکم اطلاعاتی برای این تصمیمات باشد که خوشبختانه با ارائه آمارهای واقعی بهخوبی این وظیفه را انجام میدهد. بنابراین ما سعی کردیم آنچه در حوزه مدیریت استان میتواند به بهبود عملکرد این مجموعه گسترده در بعدهای مختلف از جمله مراکز رشد، پارک علم و فناوری، پژوهشکده و مراکز آموزش عالی کمک کند، دریغ نکنیم.
استاندار همدان ادامه داد: ما از این مجموعه انتظار داریم که با ارائه برنامه و پروپوزالهای دقیق برای بهبود فعالیت خود و استان، پیشنهادهای دقیق ارائه و انتظاراتش را بیان کند. قطعاً از آنچه برای استان مفید واقع شود و آورده داشته باشد، حمایت میکنیم.
قاسمیفرزاد در رابطه با نقش جهاددانشگاهی در تحقق شعار سال، توضیح داد: "تولید، دانشبنیان، اشتغال آفرین" یک همت همگانی میطلبد و تنها با هماهنگی و همکاری بین تمام مجموعهها محقق میشود. در این میان جهاددانشگاهی نیز یکی از حلقههای مهم و حیاتی این رشته است که اگر بهخوبی از عهده وظایف خود برآید، کمک شایانی به همه مجموعهها خواهد کرد.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری همواره بر دانش تأکید ویژهای داشته و دارند و آن را پشتوانه تولید میدانند. تولیدی که توان رقابت در داخل و خارج از کشور را داشته و به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند. اگر یک رابطه دو طرفه بین مراکز علمی و مراکز تولیدی برقرار شود ما میتوانیم به اهداف خود نزدیک شویم.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: امروز مراکز دانشگاهی انتظار دارند که واحدهای تولیدی به سراغ آنها بیایند، درحالیکه آنها نیز میتوانند به دیدار مراکز تولیدی رفته و توانایی و خدمات خود را ارائه دهند. قطعاً در این میان واحدهای تولیدی هستند که از این اقدام استقبال میکنند. بدون تردید اگر تولید قانع شود که هزینه کرد در بخش دانش و تحقیقات به بهبود شرایط آن کمک میکند، از این کار دریغ نخواهد کرد. لذا ما در کارگروههای تخصصی استان همواره تلاش کردیم واسطه ارتباط این دو بخش باشیم و یکی از راهکارهای ما در کارگروه تسهیل ارجاع واحدهای صنعتی به مراکز علمی است.
قاسمیفرزاد در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اعتقاد راسخی که دولت مردمی و انقلابی سیزدهم به امور دانشبنیان و فناوریهای جدید دارد از هر مجموعهای که در این حوزه فعالیت کند، حمایت خواهیم کرد. همینطور پیشنهادها اهل علم و دانش که کاربردی و در عرصه عمل قابلیت اجرا داشته باشند را با آغوش باز میپذیریم. همچنین به دستگاههای متولی تولید تکلیف شده که نقش خود بهعنوان پیوند دهنده عرصه تولید و خدمات را با مراکز علمی بهخوبی ایفا کنند. مراکز علمی خودشان میتوانند ابتکار عمل را به دست گرفته و با پیشنهادها خود به یاری صنعت و خدمات بهمنظور تولید ثروت و ایجاد اشتغال حرکت کنند.
نظر شما :