رییس جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد:
افزایش چشمگیر خدمات جهاددانشگاهی در استان کردستان
جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران (۴۷)
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، اکبری اسدی رییس جهاددانشگاهی کردستان ضمن گرامیداشت چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی یکی از نمونهها و الگوهای مثال زدنی از مدیریت انقلابی و جهادی است که در راستای بسط و گسترش اهداف و آرمانهای حضرت امام(ره) و انقلاب اسلامی در سطح دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تشکیل شد.
وی افزود: فعالیتهای این نهاد در ابتدا انجام برنامههای فاخر فرهنگی و ارزشی در دانشگاهها بوده و در ادامه بنا به اقتضائات روز جامعه و احساس تکلیف، مأموریتهای دیگری در بخشهای مختلف پژوهشی، آموزشی و اشتغال و کارآفرینی به وظایف آن اضافه شد.
اسدی با اشاره به شکل گیری این نهاد در استان، گفت: جهددانشگاهی کردستان در سال ۱۳۸۵ شکل گرفته که نسبت به استانهای دیگر دیرتر راهاندازی شده که جبران این عقب افتادگی نیازمند همت جهادی همکاران واحد استان و حمایت مسئولان کردستان است.
وی در ادامه ضمن ارایه فعالیتهای شاخص انجام شده، بیان کرد: یکی از فعالیتهای این نهاد در استان برنامههای فرهنگی بوده که با هدف شناسایی و کاهش آسیبهای اجتماعی و ایجاد نشاط و امید در جامعه است که از مهمترین آنها میتوان به برگزاری چند دوره همایش ملی آسیبهای پنهان، مسابقات مناظره دانشجویی، نشستهای تخصصی و راهاندازی دفتر تسهیل گری و توسعه محلی در سنندج اشاره کرد.
رییس جهاددانشگاهی کردستان افزود: انجام طرحهای افکارسنجی، چاپ کتاب و رویدادهای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی، اردوهای دانشجویی ایران مرزپرگهر، سلسه نشستهای جهاد تبیین با هدف آشنا کردن مدیران استان با آراء و اندیشههای حضرت امام(ره)، پوشش خبری و تولیدات رسانهای از طریق خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا، از دیگر فعالیتهای حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی میباشد.
اسدی به فعالیتهای آموزشی پرداخت و عنوان کرد: آموزشهای عمومی و تخصصی کوتاه مدت و بلند مدت علمی کاربردی با رویکرد افزایش مهارتهای مورد نیاز بازار کار، آموزشهای بدوخدمت و ضمنخدمت کارکنان دولت و آموزشهای پزشکی از مهمترین فعالیتهای جهاددانشگاهی بوده که به آحاد مردم ارایه شده است.
وی افزود: جهاددانشگاهی در انجام تحقیقات کاربردی فعالیت داشته و در این زمینه نیز نیازهای مجموعه دستگاههای اجرایی استان را مرتفع کرده و در این حوزه مراکز خدمات تخصصی و گروههای پژوهشی سنجش از دور، GIS، به نژادی و بهزراعی توت فرنگی، بانک خون بندناف و اتاف (ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی پروژههای عمرانی) را فعال کرده که یکی از مهمترین پروژههای ملی این معاونت است.
رییس جهاددانشگاهی کردستان اشتغال جوانان را دغدغه مسئولان نظام دانسته و عنوان کرد: این نهاد توانسته در این راستا خدمات قابل توجهی را در مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به جوانان ارایه کند.
وی افزود: جهاددانشگاهی در استان توانسته طرح توسعه مشاغل خانگی را برای ۳۰۰۰ نفر طی سالهای گذشته اجرا کند و هم اکنون طرح هدایت شغلی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) را در حال اجرا دارد که تا کنون به ۵۰۰۰ نفر خدمات ارایه کرده و امید است در قالب این طرح در سال جاری برای ۱۵۰۰۰ نفر از مددجویان عزیز کمیته امداد حضرت امام بستر و زمینه ایجاد اشتغال ایجاد کند.
اسدی توسعه فعالیتهای جهاددانشگاهی را در استان در گرو تعامل و هم افزایی مسئولان دانست و گفت: این ارتباط تا کنون بسیار خوب بوده و امیدواریم طی سالهای آینده افرایش پیدا کند که مردم استان کردستان بتوانند بیشتر از توانمندیهای این نهاد انقلابی بهرمند شوند.
به گزارش ایسنا، عضو هیات علمی جهاددانشگاهی عنوان کرد: ارایه خدمات به مردم حاشیه شهر در قالب دفتر تسهیل گری، برگزاری همایش ملی آسیبهای پنهان، ارایه آموزشهای تخصصی و اشتغال محور، اجرای طرحهای پژوهشی و مطالعاتی، پیگیری برای ایجاد مجتمع درمان ناباروری سرطان برست، پیگیری جهت راهاندازی درمانگاه عمومی در یکی از شهرستانهای استان، ارایه خدمات به جوانان بهمنظور ایجاد واحدهای فناور و شرکتهای دانش بینان از مهمترین برنامههای این واحد در طی سال جاری است.
نظر شما :