در سلسله نشست های علمی آینده مشاغل ومشاغل آینده؛
جایگاه فریلنسینگ درآینده مشاغل ومشاغل آینده بررسی شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در این نشست علمی، مهندس مهرداد احسانی زاد فعال حوزه آموزش های مجازی و تولید محتوا، حامد محمدی فریلنسر و مدیرعامل شرکت ویرا ارتباطات پرنیان طرح و عارف بهرامی فریلنسر و مدیرعامل گروه توسعه و طراحی نرم افزاری خان داداش به بررسی اهمیت و جایگاه فریلنسینگ در آینده مشاغل و مشاغل آینده پرداختند.
در این نشست دکتر سهیل دادخواه سرپرست اداره کل نظارت و گسترش مراکز آموزشی جهاددانشگاهی و مدیر برگزاری نشست های آینده مشاغل و مشاغل آینده بر ضرورت ایجاد نهضتی در حوزه فریلنسری در کشور اشاره و تاکید کرد: فریلنسری حوزه ای است که می تواند فرصت های شغلی و درآمدی وسیع و متنوعی را برای جوانان و دانش آموختگان فراهم نماید و ما باید نسبت به توسعه آموزش ها، دوره ها و مهارت های حوزه فریلنسری حساس باشیم.
وی با تاکید بر اینکه این حوزه هم می تواند درآمد ارزی و دلاری و هم درآمد ریالی برای فعالان داشته باشد گفت: خوشبختانه حرکت های خوبی در کشور در این حوزه آغاز شده و برخی واحدهای جهاد دانشگاهی مثل جهاد دانشگاهی زنجان ورود خوبی در حوزه فریلنسری داشته اند که باید با تلاش و هم افزایی زمینه را برای ایجاد نهضتی در این حوزه فراهم کنیم.
در این نشست تخصصی که به صورت آنلاین برگزار شد، مهندس مهرداد احسانی زاد، فعال حوزه آموزش های مجازی و تولید محتوا به بررسی رشته ها و حوزه های شغلی فریلنسری پرداخت و تاکید کرد: گسترش دنیای تکنولوژی و الکترونیکی شدن خدمات، انجام کارها از راه دور را ممکن و موجب ایجاد زمینه های شغلی و درآمدی بسیاری شده است که می تواند برای آینده مشاغل در بین جوانان بسیار کمک کند.
وی افزود: از این رو امروزه افراد زیادی را خواهید یافت که در گوشه ای از دنیا مشغول به کار برای شرکتی در شهری دور افتاده و یا در خارج از کشور است. کار فریلنسری یکی از حرفههای مستقل است که امروزه در بین افراد محبوبیت خاصی پیدا کرده است و آمارهای به دست آمده از رشد این حرفه در اکثر کشورها خبر میدهد.
احسانی راد با شاره به اینکه، مشاغل فریلنسری دارای تنوع زیادی هستند و این موضوع در جذابیت این شغل تاثیر بسزایی دارد اظهار داشت: مشاغل خلاق، بلاگری، نوشتن مطالب تبلیغاتی، مدیر رسانه های اجتماعی، طراح گرافیک ، محتوای آموزشی، فیلم و آهنگ ،عکاسی، خدمات بازی، تولید محتوای ویار ، طراحی لوگو، برنامه نویسی، خدمات وکالت، خدمات مشتری، مشاغل آموزشی، طراحی سایت، مسائل مالی و حسابداری و … از مشاغلی هستند که می توانند برای جوانان با مهارت های فریلنسری ایجاد درآمد کنند.
در پایان این نشست تخصصی بر تدوین، طراحی و ارائه آموزش های کاربردی و مهارتی در حوزه فریلنسری در راستای توسعه مشاغل جدید و آینده از سوی نهادهای آموزشی بویژه واحدهای آموزشی جهاد دانشگاهی تاکید شد.
نظر شما :