مدیرکل دفتر امور زنان استانداری خراسان جنوبی تاکید کرد:
بهرهگیری از ظرفیتهای ارزشمند جهاددانشگاهی در پژوهشهای دانشگاهی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، فرشته اسدزاده مدیرکل دفتر امور زنان استانداری خراسان جنوبی امروز یکشنبه 26 تیر در دیدار با سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در آستانه چهل و دومین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی با اشاره به ظرفیتهای این نهاد، اظهار کرد: وقتی اقدامات به تنهایی اجرایی میشود امر چندانی برای ارائه وجود ندارد، اما زمانی که چندین نهاد کنار یکدیگر قرار گیرند، مباحث ارائه شده قویتر خواهد بود.
مدیرکل دفتر امور زنان استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر برگزاری شورای هماهنگی فرهنگی برای برنامههای جهاددانشگاهی برای احیای ظرفیتهای این نهاد، تصریح کرد: در بحث مناظرات دانشجویی که همه ساله معاونت فرهنگی این نهاد برگزار میکند بر طبق تفاهماتی که منعقد خواهد شد، لازم است بحث جمعیت دیده شود تا از طریق مناظرات، نقدها را به جمع برسانیم.
اسدزاده با بیان اینکه مرکز ایسپای جهاددانشگاهی یا افکارسنجی یک ظرفیت مفید است، اظهار کرد: باید امروز در حوزه زیست عفیفانه و پرورش دختر و پسر عفیف فعالیت کنیم چراکه به این باور رسیدهایم گاهی ظاهر درست است اما در باطن فرد، شیطان نفس میکشد؛ بنابراین به دنبال رفتار عفیفانه و با نجابت در دل دانشجویان هستیم.
وی با اشاره به وقتی جوانان متوجه عمق نگاه ما شوند حتما در حوزه ظواهر نیز با ما همراه خواهند شد، ادامه داد: همراهی جهاددانشگاهی در حوزه تعمیق باورهای عفیفانه میتواند بسیار اثربخش باشد.
اسدزاده با بیان اینکه ظرفیتهای ارزشمند جهاددانشگاهی در دانشگاهها و پژوهشهای دانشگاهی دیده شود و دانشگاه به این باور برسد، تصریح کرد: ما آن گونه که باید برای رویکردهای بومی دانشگاهی زمان نگذاشتهایم؛ دانشجویان نباید از این استان بروند و این ثمر در داخل استان چرخش خواهد داشت.
مدیرکل دفتر امور زنان استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه در حوزه ورزش و نشاط بانوان باید حتما ورود پیدا کرد، ادامه داد: برندسازی شهری و روستایی اکنون در دستور کار جهاددانشگاهی بوده و درخواست ارائه پیشنهاد این نهاد در حوزه تم پارک بانوان هستیم؛ تم پارکی را برای بانوان درنظر میگیریم که تمام آنچه که بانوان برای شادی بدان نیاز دارند در آن داشته باشیم.
اسدزاده با بیان اینکه محیطی که برای بانوان ساخته میشود باید پر از شادیهای خاص این جنس باشد که در این بحث باید به صورت ویژه کار کنیم، افزود: در حوزه اشتغال نیز پیشرانان جهاددانشگاهی بسیار قوی بوده و در نمایشگاه "ایده، خانه و فن بازار" استان خوش درخشیدند.
وی با اشاره به اینکه گاهی تحقیقاتی در جهاددانشگاهی انجام شده که نتایج این تحقیقات به جامعه بانوان بازگشته است که این موارد باید ارائه شده تا از موازی کاری جلوگیری شود، یادآور شد: لازم است در موضوع جهاد تبیین برای تبیین مباحث استان از نتایج پژوهشی جهاددانشگاهی استفاده کنیم.
علم و ارائه بر اساس نیاز؛ اصل اساسی پیشنهادات جهاددانشگاهی
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز گفت: پیشنهادات این نهاد همواره علمی و بر پایه فکر بوده است و سعی کردهایم در طرح برنامههای خود توجه به بانوانی باشد که مستحق اصلی این خدمات هستند.
دکتر مهدی ابراهیمی با اشاره به نگاه تلفیقی در جهاددانشگاهی و جلوگیری از نگاههای صرف در یک حوزه، اظهار کرد: همانطور که جهاددانشگاهی همواره پای کار بوده در ادامه نیز فعالیتهای خود را بر این اساس ادامه خواهد داد.
وی با بیان اینکه در حوزه مسائل مرتبط با آسیبهای اجتماعی اقدامات خوبی انجام شده است، از اعلام آمادگی جهاددانشگاهی برای ارائه نقشهای پررنگتر گفت و ادامه داد: در حوزههای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی زیرساختهای خاص و منحصر به فردی داریم که برای بروز این زیرساختها نیازمند افزایش تعاملات با استانداری هستیم.
نظر شما :