ارایه مقاله اعضای جهاددانشگاهی علم و صنعت در سیزدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت

۲۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۲ کد : ۴۶۰۹
مقاله کارشناسان جهاددانشگاهی علم و صنعت در سیزدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت (IPAPS ۲۰۱۹) در دانشگاه صنعتی شریف ۱۸ دی ماه ارایه شد.
ارایه مقاله اعضای جهاددانشگاهی علم و صنعت در سیزدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علم و صنعت مقاله ایی با عنوان " کاهش جریان هجومی ترانسفورماتور آزمایشگاه توان بالا به روش کنترل لحظه کلیدزنی " در سیزدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت (IPAPS 2019) دانشگاه صنعتی شریف  درتاریخ 18 دیماه توسط مهندس توکلی از مهندسین مرکز فشارقوی جهاددانشگاهی علم و صنعت ارائه گردید.

گفتنی است، این مقاله توسط مهندس عباس توکلی، مهندس علیرضا امیدخدا، مهندس علی کاویانی و مهندس جعفر جعفری بهنام تألیف شده است .

آنچه که در چکیده مقاله به آن پرداخته شده است این است که یکی از مشکلات در ترانسفورماتورهای با هسته اشباع شونده، جریان هجومی است که اثرات مخربی روی ترانسفورماتور و سایر تجهیزات موجود در شبکه دارد.

هرچه میزان این جریان از لحاظ اندازه و زمان بیشتر باشد، اثراتش به­مراتب مشهودتر خواهد بود. با توجه به اثرات زیان­بار جریان هجومی، کاهش مقدار این جریان در ترانسفورماتورها دارای اهمیت زیادی می­باشد.

روش هایی که جهت کاهش جریان هجومی شناخته شده، شامل کنترل لحظه سوئیچینگ، کاهش شار پسماند و اضافه نمودن مقاومت در اولیه ترانسفورماتور می­باشد.

در این مقاله به روش کنترل لحظه سوئیچینگ ترانسفورماتور، جهت کاهش جریان هجومی و نحوه پیاده­سازی روش در آزمایشگاه اتصال کوتاه مرکز مهندسی فشار قوی جهاد دانشگاهی علم و صنعت بر روی ترانسفورماتور دو فاز با توان اتصال کوتاه 3150 کیلوولت آمپر پرداخته شده است. قبل از کنترل لحظه سوئیچینگ ترانسفورماتور، قطعی مدار بدلیل عملکرد فیوزها و رله­های حفاظتی اتفاق می­افتاد که با اجرای این روش مشکل مرتفع شد.

نتایج عملی پیاده­سازی روش، در کاهش جریان هجومی ترانسفورماتور در این مقاله آورده شده که حاکی از بهبود شرایط برقدار کردن ترانسفورماتور است.

 

 

 

 

 

 

 


نظر شما :