در چهل و پنجمین نشست علمی آینده مشاغل ومشاغل آینده مطرح شد:
آموزش ها و مشاغل بین رشته ای متاثر از دنیای متاورس به سرعت در حال گسترش است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، چهل و پنجمین نشست علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی و با همکاری آژانس تحول دیجیتال عظیم مدیا با موضوع “دگردیسی مفهوم شغل در دنیای متاورس” برگزار شد.
مهندس عظیم ربیعزاده در این نشست تخصصی که در راستای توجه و توسعه آینده مشاغل و مشاغل آینده برگزار می شود، گفت: آموزش و مهارت های مربوط به دنیای متاورس با چنان سرعتی در حال گسترش است که آموزش های رسمی و دانشگاهی امکان تدوین و تعریف سرفصل برای آن ها ندارند و به عبارت دیگر متاورس با سرعت بالا و آموزش ها و تخصص های بین رشته ای در حال گسترش است و باید نهادهای خصوصی در این حوزه ورود نموده و نقش آفرینی کنند.
وی با اشاره به عوامل موثر در مشاغل متاورسی گفت: بلاکچین، رمز ارزها، بیگ دیتا، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، بازی، انواع توکن، سرگرمی و امنیت از عوامل تاثیرگذار در مشاغل متاورسی هستند.
بنیانگذار آژانش عظیم مدیا با اشاره به اینکه فناوری های حوزه متاورس مفهوم شغل را دچار تحول و دگرگونی می کند، اظهار کرد: حضور افراد مختلف در متاورس محدودیتی ندارد و هرکسی می تواند در هر زمان و مکان آزادانه در آن حضور یابد. کاربران در متاورس با محتوا و تجربه ای که تولید و عرضه می کنند، این دنیای مجازی را تشکیل می دهند در نتیجه متاورس بین آن ها اشتراک ایجاد می کند.
ربیع زاده با تصریح این که فضای مجازی با فناوری اطلاعات گره خورده است، گفت: این فضا نیاز به آموزه ها و مهارت های به روز دارد، وزارت علوم و سایر نهادهای آموزشی رسمی امکان تدوین رشته های آموزشی دانشگاهی را در این حوزه ندارند، بنابراین جهاددانشگاهی می تواند به این حوزه ورود کند و دوره ها و آموزش های میان رشته ای، مهارتی و کارگاهی را به مخاطبان و فراگیران خود در سراسر کشور ارایه کند.
وی با اشاره به اهمیت آموزش های متاورسی و تاثیر آن در حوزه مشاغل خانگی اظهار کرد: درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، وزارت کار و جهاددانشگاهی می توانند توسعه مشاغل مبتنی بر متاورس که امکان ارایه خدمت از منزل دارند را توسعه دهند.
سخنران نشست آینده مشاغل و مشاغل آینده یکی از مشکلات دانش آموختگان و افراد جویای کار را عدم استفاده آن ها از دانش دیجیتال عنوان کرد و گفت: با پر کردن این خلاها از طریق آموزش های مهارتی فناوری اطلاعات و ارتقاء سواد رسانه ای می توان بخشی از کارجویان دانشگاهی را به بازارکار و اشتغال متصل کرد.
سلسله نشست های آینده مشاغل و مشاغل آینده هر سه شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲ توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی برگزار می شود.
نظر شما :