رییس جهاددانشگاهی سمنان خبر داد:

پایش نیازها و چالش های حوزه معدن استان و ارایه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مرتبط

۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۰ کد : ۴۵۱۶۸ عمومی
رییس جهاددانشگاهی سمنان با اشاره به ضرورت توجه به آینده پژوهی در حوزه مشاغل و توسعه آموزش‌های مهارت‌محور اظهار کرد: خوشبختانه جهاددانشگاهی در این بخش نیز از توان و ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است و لذا جهاددانشگاهی استان در حوزه پایش نیازهای آتی حوزه صنعت و معدن و آموزش‌های مرتبط با آن نیز می‌تواند به ارایه خدمت بپردازد.
پایش نیازها و چالش های حوزه معدن استان و ارایه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مرتبط

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد در نشست با مدیر مجموعه معادن و شرکت آلومینای ایران با بیان این که جهاددانشگاهی هم در حوزه رسانه‌ای و هم حوزه افکارسنجی از توانمندی بالایی برخوردار است افزود: مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی معتبرترین مرکز افکارسنجی در کشور است و ما آمادگی داریم در زمینه پایش افکارسنجی در حوزه های مرتبط با مجموعه‌های بزرگی همچون آلومینا، ایمیدرو ... همکاری کنیم.

وی با اشاره به توفیقات جهاددانشگاهی در سطح ملی و بین‌المللی گفت: خوشبختانه ساختار جهاددانشگاهی و واحدهای استانی آن به گونه‌ای است که زمینه برای بهره‌گیری از تجربیات و ظرفیت‌های آن ها در اقصی ‌نقاط کشور فراهم است بنابراین جهاددانشگاهی سمنان نیز از ظرفیت دیگر واحدها نیز در استان بهره بگیرد.

رییس جهاددانشگاهی سمنان، مجموعه آلومینای ایران را از موفق‌ترین واحدهای فعال در حوزه معدن ارزیابی کرد و گفت: جهاددانشگاهی استان با توجه به فعالیت این مجموعه در بخش‌هایی از استان پهناور سمنان، آماده همکاری گسترده در بخش‌های مختلف و از جمله در حوزه های آموزشی و پژوهشی، افکار سنجی، بومی سازی قطعات و تجهیزات حفاری معادن، آزمایشگاه، نمونه برداری و تست و ... است.

علی منصفی راد از آغاز اجرای دو طرح پژوهشی در حوزه معدنی در استان سمنان خبر داد و گفت: یک طرح در حوزه باطله‌های معدنی در استان سمنان است که فرآیند اجرای این طرح در استان با محوریت جهاددانشگاهی استان آغاز شده و امید می‌رود در آینده به مرحله تجاری سازی برسیم، علاوه بر این در قالب یک طرح فناورانه دیگر با همکاری یک شرکت معتبر به حوزه طراحی تجهیزات کشفیات معدنی نیز ورود کردیم.

وی افزود: استان سمنان یکی از مستعدترین و غنی‌ترین استان‌ها در حوزه موادمعدنی است و لذا جهاددانشگاهی استان نیز برنامه‌های متنوعی برای ورود به این بخش دارد، خوشبختانه مدیریت ارشد اجرایی استان نیز حمایت و پشتیبانی زیادی در حوزه فعالیت های تولیدی و اقتصادی در استان دارد.

رییس جهاددانشگاهی سمنان بر لزوم کاهش خام‌فروشی‌ مواد معدنی و وزن‌بخشی بیشتر به فرآوری معدنی در این استان معدنی تاکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی استان آمادگی دارد که برای تحقق این مهم همه ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فناورانه خود را به میدان بیاورد.

منصفی راد با بیان این که براساس نقشه توسعه علمی کشور، وظیفه آموزش‌های تخصصی و نوین در کشور به جهاددانشگاهی واگذار شده اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان سمنان نیز از ظرفیت بالایی در حوزه آموزش‌های کوتاه‌مدت و اشتغال‌محور برخوردار است.

وی ضمن اعلام آمادگی جهاددانشگاهی استان برای توانمندسازی نیروی انسانی در دستگاه‌ها و واحدهای معدنی و صنعتی تصریح کرد: جهاددانشگاهی استان هم در حوزه آموزش‌های حضوری و هم غیرحضوری آماده همکاری با شرکت آلومینای ایران و مجموعه‌های تحت‌پوشش این مجموعه بزرگ تولیدی و اقتصادی است.

بهره گیری از ظرفیت های جهاددانشگاهی در جهت افزایش تولید محصولات استراتژیک کشور

عبدالله شه بخش مدیر مجموعه معادن بوکسیت و شرکت آلومینای ایران در نشست با رییس و معاونین جهاددانشگاهی سمنان گفت: ظرفیت تولید شرکت آلومینای ایران در سال گذشته بالغ بر 230 هزار تن آلومینا بوده است که بنا داریم امسال با اجرای طرح های فناورانه و دانش بنیان ظرفیت تولید را به 255 هزار تن در سال برسانیم.

وی افزود: در این راستا سه طرح فناورانه و دانش بنیان در دست اجرا داریم، طرح اول، تولیدات هیدرات ویژه، طرح ماسه های سنگین برای پر عیار سازی بوکسیت های کم عیار و همچنین طرح تولید آلومینا به روش سینتری از نوعی بوکسیت به نام شیلی، که با اجرای این سه طرح دانش بنیان بالغ بر 150 نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.

 مدیر مجموعه معادن بوکسیت و شرکت آلومینای ایران همچنین گفت: در بخش معادن نیز امسال قصد داریم خاکبرداری و برداشت باطله معدنی را از 22 میلیون تن در سال گذشته، به 45 میلیون تن افزایش بدهیم تا عقب ماندگی در حوزه استخراج سنگ بوکسیت را جبران کنیم، این امر نیز باعث افزایش 2 برابری اشتغال در معادن می شود.

شه بخش با ابراز خرسندی از این که پروژه ها و طرح های این شرکت با شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین عجین شده است، گفت: در این راستا از ظرفیت ها و پتانسیل های خوب مجموعه جهاددانشگاهی بهره خواهیم برد.

وی اضافه کرد: در حوزه رسانه، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در مورد اهمیت این کارها و فعالیت صنعت معدن و همچنین انجام مسوولیت های اجتماعی در حوزه محیط زیست، طبیعی و... نیازمند همکاری خوب و ارزشمند جهاددانشگاهی هستیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های رسانه‌ای جهاددانشگاهی در کشور از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به عنوان رسانه‌ معتبر، رسانه نخبگان و خبرگان نام برد و گفت: ایسنا از جمله رسانه‌هایی است که رویکرد تخصصی‌تری به بخش‌های مختلف دارد و از همین رو است که این رسانه از سوی جامعه نخبگان کشور به عنوان رسانه‌ای موفق و اثرگذار پذیرقته شده است.

مدیر مجموعه معادن بوکسیت و شرکت آلومینای ایران با بیان اینکه زمینه همکاری مشترک و طولانی مدت و ارزش آفرین با جهاددانشگاهی استان سمنان وجود دارد و با اشاره به توانمندی‌های جهاددانشگاهی استان در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فناورانه از آمادگی مجموعه خود برای توسعه همکاری‌ها و انعقاد تفاهم نامه های همکاری با این نهاد انقلابی خبر داد.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی سمنان


نظر شما :