رییس جهاددانشگاهی در بازدید از خبرگزاری ایسنا:

ارتقا فعالیت‌های این خبرگزاری بر اساس فناوری‌های نوین رسانه‌ای/ باید رگه‌هایی از ماموریت‌های کلان جهاددانشگاهی در ایسنا وجود داشته باشد

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۸ کد : ۴۵۱۴۳ فرهنگی
رییس جهاددانشگاهی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری و شعار ایسنا که فرمودند "اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید." اظهار کرد: مرجع و سیاست من هم برای ایسنا همین شعار مقام معظم رهبری است.
ارتقا فعالیت‌های این خبرگزاری بر اساس فناوری‌های نوین رسانه‌ای/ باید رگه‌هایی از ماموریت‌های کلان جهاددانشگاهی در ایسنا وجود داشته باشد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، جلسه هیات مدیره خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) صبح امروز (سه‌شنبه  31 خردادماه ) با حضور دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی برگزار شد.

رییس جهاددانشگاهی در این جلسه با بیان اینکه ایسنا در زمان شروع فعالیت تغییر پارادایم داد و خبرگزاری تِلکسی را به یک خبرگزاری دیجیتال تبدیل کرد و از سایر رسانه‌ها پیش افتاد گفت: ولی باید بدانیم جوان‌ترها نیز الآن با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین رسانه‌ای و تولید محتواهای جدید به دنبال تغییر پارادایم هستند و بعید نیست که در آینده در نهادی دیگر حتی یک  "ایسنا پلاس" ایجاد شود.

وی با بیان اینکه فضای فعالیت ایسنا دانشجویی طراحی‌شده و هنوز دانشجویی مانده است ادامه داد: اما باید بدانیم خبرنگاری که ۲۰ سال پیش دانشجو بوده الان می‌تواند به یک مدیر عالی تبدیل شود، ولی رشد مدیریتی در ایسنا آن‌چنان‌که باید اتفاق نیافتاده و رشد کافی مدیریتی نداشته است.  

دکتر دهقانی فیروزآبادی با طرح این سؤال که آیا ما هنوز ایسنا را باید به‌عنوان یک رسانه دانشجویی بشناسیم و یا اینکه درگذشته استارت‌آپی بوده که الان بزرگ‌شده و به‌عنوان یک خبرگزاری حرفه‌ای است گفت: باید تصمیم گرفت که آیا ایسنا را یک خبرگزاری دانشجویی بدانیم یا یک خبرگزاری رسمی که مسئولیت بزرگی به گردن آن است.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه هم‌اکنون فضای دانشجویی تغییر کرده ادامه داد: اگر یک خبرگزاری دانشجویی باشد باید ملاک‌های دیگری را هم برای آن در نظر بگیریم، ولی باید بدانیم الان زمانی رسیده که در حوزه خبر و محتوا تغییرهایی ایجادشده که بعضاً برخی رسانه‌های دیجیتال گوی سبقت را از خبرگزاری‌ها ربوده‌اند.

وی با اشاره به فضایی که ایسنا در آن تشکیل شد و بیان اینکه در آن سال‌ها فضای توسعه سیاسی در دانشگاه‌ها حاکم بود و دانشجوها یکی از پیشتازان حوزه فتوحات فضای سیاسی کشور بودند ادامه داد: اما در حال حاضر فضای علاقه‌مندی دانشجویان و جوانان به سمتی رفته که کمتر به موضوعات سیاسی و اجتماعی تمایل دارند و علاقه آنها اقتصاد، کسب‌وکار، شغل و علم و دانش است و اگر حوزه سیاست، حکمرانی و اجتماعی نیز موردعلاقه آنها باشد به موضوعات اقتصادی کسب‌وکار ربط پیدا می‌کند.

باید رگه‌هایی از مأموریت‌های کلان جهاددانشگاهی در ایسنا وجود داشته باشد

رییس جهاددانشگاهی در بخش دیگری از سخنانش با تکید بر اصل مستقل بودن خبرگزاری ایسنا گفت: خیلی از اتفاقاتی که در کشور می‌افتد به این دلیل است که برخی مسئولان حواسشان به جایگاهشان نیست که این مشکلاتی را برای رسانه ایجاد می‌کند، اما ایسنا باید توجه داشته باشد رسانه‌ای که در مرجعیت قرار می‌گیرد، اگر خطا داشته باشد این خطا کاملاً بزرگ و پررنگ می‌شود، پس ایسنا نباید هیچ‌گاه خود را با رسانه‌های دیگر مقایسه کند و باید سعی کند تا جایی که می‌شود خطا نکند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر این‌که از ایسنا توقع نداریم روابط عمومی جهاددانشگاهی باشد، ادامه داد: اما این نکته باید معلوم شود که ایسنا چه جزئی از جهاد است، باید دانست که ایسنا یک خبرگزاری وابسته به جهاددانشگاهی است و باید رگه‌هایی از مأموریت‌های کلان جهاددانشگاهی در ایسنا وجود داشته باشد.

اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید
دکتر دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه ان‌شاءالله ایسنای عزیز یک تعالی جدید پیدا کند و قطعاً نباید این اجازه داده شود که ایسنا به نهادهای دیگر انتقال داده شود و ایسنا متعلق به جهاددانشگاهی است. البته باید با حفظ استقلال یک سری ترقی‌ها و نوآوری‌هایی در ایسنا به وجود بیاید و افکار جدید در ایسنا تزریق شود .
وی در پایان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری و شعار ایسنا که فرمودند "اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید." اظهار کرد: مرجع و سیاست من همین شعار مقام معظم رهبری است و باید توجه داشت که یک خبر خوب، مفید و یا امیدبخش است یا خیر؟ ایسنا سرمایه و افتخار جهاددانشگاهی و بسیار ارزشمند است و در نظر داریم برای آن خط‌مشی متعالی ایجاد کنیم تا یک رسانه نسل جدید شود.

کلیدواژه‌ها: خبرگزاری ایسنا دکتر دهقانی فیروزآبادی جهاددانشگاهی


نظر شما :