توسط پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی البرز صورت گرفت؛
رقابت ۶۸ ایده در رویداد شتاب صنایع نوشیدنی
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی البرز، مهندس حسین بختیاری معاون پارک علم و فناوری البرز گفت: در رویداد شتاب صنایع نوشیدنی از میان ۶۸ ایده رسیده، هشت ایده به مرحله نهایی راه یافتند که سه ایده حائز رتبه های اول تا سوم شدند.
وی با اشاره به این که پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی البرز در زمینه حمایت از ایده ها و تجاری سازی آن ها با همکاری صنایع بزرگ همکاری می کند اظهار کرد: بر اساس مدل استفاده از نوآوری باز آمادگی داریم با همه صنایع بزرگ همکاری کنیم و برگزاری رویداد شتاب صنایع نوشیدنی با شرکت عالیفرد و با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد و مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی نیز در همین راستاست.
معاون پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی البرز با اشاره به محورهای رویداد شتاب صنایع نوشیدنی گفت: این رویداد در محورهای استخراج و تولید رنگ طبیعی و آنتی اکسیدان ها از منابع طبیعی و ضایعات میوه، استخراج و تولید طعم دهنده ها از ضایعات میوه، ایده های نوخالص سازی از استابیلایزرهای طبیعی مانند کتیرا، سنتز بهبود دهنده ها و طعم دهنده های طبیعی، تولید آنزیم های طبیعی در صنعت آب میوه و روش های نوین تصفیه پساب و بازیافت تفاله های میوه برگزار شد.
گفتنی است، پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی البرز در برگزاری رویداد های مشترک، موضوع مهم تولید ثروت از دانش و تجاری سازی ایده ها را دنبال می کند.
نظر شما :