فرماندار فومن تاکید کرد:
لزوم استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی در توسعه بخش گردشگری فومن
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی گیلان، موسی فکور در مراسم جشن ثبت نام هزارمین فراگیر مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی فومن گفت: حضور رئیس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان در شهرستان فومن برایمان بسیار ارزشمند است.
وی افزود: با دستور امام راحل(ره) برای تشکیل جهاد دانشگاهی بسیاری از عقب ماندگی های کشور در قبل از انقلاب جبران شد و جهاد دانشگاهی یکی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی ایران است.
فرماندار فومن ادامه داد: اگر بنا داریم قدرتمان را افزایش دهیم و وابستگی ها را کم کنیم باید بر دانش خودمان بیافزاییم و لذا جهاد دانشگاهی با ظرفیت های علمی بالایی که دارد می تواند کمک زیادی به تحقق اهداف نظام کند.
فکور خاطرنشان کرد: در حوزه های مختلف، جهاد دانشگاهی به شکوفایی رسیده است و با توجه به مشکلات اقتصادی کشور نیاز است در این حوزه تلاش مضاعف داشته باشد.
وی با بیان این که شرایط معیشتی خانواده ها باید بهبود یابد، بیان کرد: پرداختن به طرح توسعه مشاغل خانگی و ایده هایی از این دست می تواند در ارتقای درآمد خانوارها موثر باشد و جهاد دانشگاهی در این خصوص فعالیت خوبی دارد.
فرماندار فومن تصریح کرد: فومن شهرستان گردشگری است و باید خیلی از افراد در فومن مهارتی داشته باشند تا بتوانند در این بخش به ویژه جذب گردشگران ماهرتر شوند.
وی متذکر شد: ضروری است در ماسوله و دیگر مناطق شهرستان فومن محصولاتی به گردشگران فروخته شود که تولید افراد بومی باشد؛ به خصوص در بخش صنایع دستی باید بیش از پیش فعالیت صورت گیرد تا بازارها گسترش یابد.
فکور اظهار کرد: سوغات صنایع دستی که گردشگران از فومن می خرند باید تولید داخلی باشد و جهاد دانشگاهی می تواند در ایجاد این فضا کمک کند.
وی با بیان این که از ظرفیت رسانه سازمان جهاددانشگاهی گیلان باید بتوانیم در جهت بهبود بخش اقتصادی شهرستان فومن با محوریت گردشگری بیش از پیش استفاده کنیم، گفت: امیدواریم تعداد مهارت آموزان در جهاد دانشگاهی به طور چشمگیری افزایش یابد و این دستاورد منجر به توسعه بخش های مختلف فومن خواهد شد.
ضرورت افزایش بهره گیری از توانمندی مهارت آموزی جهاد دانشگاهی گیلان
نماینده مردم شهرستان فومن در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: ضروری است بهره گیری از توانمندی جهاد دانشگاهی برای ارتقای مهارت جوانان در حوزه کسب و کار و بازار سرمایه افزایش یابد.
وی افزود: پیگیری و کارهای های خوبی از سوی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان در فومن در حال انجام بوده و این تلاش مایه مباهات شهرستان است.
بهروزی فر ادامه داد: در این مراسم شاهد حضور پیشکسوتان جبهه و جنگ هستم و پر واضح است که این چنین گردهمایی هایی هماهنگی و همدلی را مضاعف می کند.
نماینده مردم شهرستان فومن در مجلس شورای اسلامی با بیان این که امروز نیازمند مهارت های حرفه ای در زمینه اشتغال و کسب و کار هستیم، خاطرنشان کرد: با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی های جهاد دانشگاهی به عنوان مرکزی پژوهشگر در نظام اسلامی می توان قدمهای مثبت تری در جهت تحقق کسب و کار و اشتغالزایی برداشت.
وی بیان کرد: رویکرد جهاددانشگاهی مهارت آموزی و پژوهشگری است و لذا در حوزه کسب و کار و اشتغالزایی، مهارت آموزی از الزامات و ضروریات محسوب می شود.
بهروزی فر تصریح کرد: فارغ التحصیلانی که در دانشگاه ها فقط در مسیر تئوری حرکت کردند حتما باید به مهارت مجهز شوند تا بتوانند وارد بازار کار و سرمایه شوند. متاسفانه نرخ بیکاری همچنان بالاست و جوانانی هستند که تاکنون نتوانستند وارد کسب و کار شوند.
نماینده فومن در مجلس اضافه کرد: آمار خوبی در مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی فومن در جهت مهارت آموزی اعلام شده و حتی به شهرستان های مجاور هم خدمات رسانی و مهارت آموزی داشته است لذا آمادگی داریم این مرکز را همراهی کنیم تا موفقیت های درخشان تری را کسب کند.
فعالیت های جهاد دانشگاهی بی رقیب است
همچنین در این مراسم رییس جهاددانشگاهی گیلان گفت: فعالیت های جهاد دانشگاهی متنوع و بی رقیب است.
وی گفت: مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی فومن از سال ۹۹ آغاز به کار کرده است. ایجاد این مرکز از سوی همکاران پیشنهاد شد و با شناختی که از شهرستان دانش پذیر فومن وجود داشت با استقبال جهاددانشگاهی گیلان مواجه شد.
وی با اشاره به موفقیت های مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی فومن افزود: چنین دستاوردهایی مسئولیت ما را بیشتر می کند و لذا بنا داریم به این چنین مراکزی خدمات و امکانات بیشتری را ارائه کنیم.
رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان تصریح کرد: بخش مهارت محور بخش کوچکی از فعالیت های جهاددانشگاهی است و این سازمان پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی را دارد که در سطح کشور فعالیت می کند. همچنین در بخش خون بند ناف سلامتی را ذخیره می کند که هم اکنون این فعالیت ها در رشت در حال انجام است.
مسکنی با بیان این که خدمات سازمان جهاددانشگاهی گیلان در استان متنوع و بی رقیب است، بر ارتقای فعالیت مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی در شهرستان ها تاکید کرد و ادامه داد: این مراکز پایگاه های مهم جهاد دانشگاهی در شهرستان ها هستند و خوشحالیم که کارنامه کاری خوبی دارند.
وی با بیان این که نگاه ما این است که آموزش ها در جهاد دانشگاهی به ثروت تبدیل شود، بیان کرد: قطعا از این پس در شهرستان ها بیشتر ورود خواهیم کرد و مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی کامل تر خواهند شد تا به متقاضیان خدمات رسانی مطلوب تری داشته باشیم.
مسکنی، جهاددانشگاهی را یک مرکز فرهنگی دانست و با بیان این که بخش فرهنگی در جهاد دانشگاهی پررنگ تر از دیگر بخش هاست، ادامه داد: همواره جهاد دانشگاهی تلاش کرده تا سنگی را از سر راه تحقق اهداف نظام بردارد.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان اضافه کرد: از مدیران مراکز آموزش های تخصصی جهاد دانشگاهی شهرستان ها می خواهیم دقت کنند تا فردی که از این مراکز خارج می شود دارای اندوخته هایی علمی و مهارتی باشد که با استفاده از آن قدم های موثرتری در جهت رشد و تعالی خود و جامعه بردارد.
نظر شما :