بازدید استاندار آذربایجان غربی از غرفه جهاددانشگاهی در نمایشگاه پژوهش فناوری و فن بازار استان
به گزارش روابط عمومی آذربایجان غربی، استاندار آذربایجان غربی در این نمایشگاه از آخرین دستاوردهای فناورانه و پژوهشی جهاد دانشگاهی استان بازدید کرد.
دکتر امین رستم زاده سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در این نمایشگاه ضمن ارایه گزارش پژوهشی از آخرین دستاوردهای فناورانه و تولیدات جهاددانشگاهی آذربایجان غربی گفت: تولید نانو کاتالیست آلومینا، اکسید زیرکونیوم و اکسید سیلسیم با کاربری در صنعت نفت، تولید 5 نوع کیت آزمایشگاهی( نیترات، نیتریت، آمونیوم، سیانید و کلر قابل استفاده در صنعت کشاورزی و آب، تولید پلیمرهای پلی الکترولیت کاتیونی( مورد استفاده در صنعت کاغذسازی، تصفیه نفت و آب و فاضلاب،و حفاری)،دمولسیفایر یا تعلیق شکن و تولید سوپر جاذب زیست تخریب پذیر با کاربردهای بهداشتی، صنعتی و کشاورزی از دستاوردهای فناورانه این نهاد انقلابی میباشد.
دکتر رستم زاده گفت: در حوزه مرکز رشد نیز تولید قارچ طبی شیتاکه، تولید گل گیاه، تولید گیاهان دارویی و تولیدات مشاغل خانگی ، دانش تولید گیاه ارکیده به روش کشت بافت وتولید موز گلخانه ای برای اولین بار درشمالغرب کشور از دیگر دستاوردهای هستهها و شرکتهای دانش بنیان تحت نظر و مورد حمایت جهاددانشگاهی آذربایجان غربی میباشد
دکتررستم زاده گفت: تفاوت مراکز رشد جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در قرابت و تعامل آن با معاونت پژوهشی واحد میباشد که باعث شده تا جهاددانشگاهی بستر کارآفرینی پژوهش مدرانه و خلاقانه کاربردی دانش بنیان را برای دانش آموختگان منطقه در استان بوجود بیاورد
وی با اشاره به تعداد کتب منتشر شده جهاددانشگاهی آذربایجان غربی بیان کرد: از ابتدای تاسیس شعبه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی تعداد 232 عنوان کتاب تخصصی دانشگاهی و علمی چاپ شده است.
سرپرست جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با اشاره به طرحهای مطالعاتی و نظرسنجی صورت گرفته در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) شعبه آذربایجان غربی اظهار کرد:تا کنون بیش از 240 طرح مطالعاتی و نظرسنجی توسط ایسپای واحد در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و... متناسب با نیاز روز جامعه در قالب کارفرمایی و خویش فرمایی انجام پذیرفته است.
استاندار آذربایجان غربی در حاشیه این بازدید با تاکید بر اینکه باید پشتیبانی لازم از مبتکران و نخبگان انجام گیرد، گفت: دانشگاه ارومیه، پارک علم و فناوری، جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی می توانند با متمرکز کردن کارهای ابتکاری خود زمینه پیشرفت در حوزه فناوری را فراهم کنند.
وی ادامه داد:اگر حمایت های لازم و کافی از مبتکران و نخبگان انجام گیرد محصولات مورد نیاز کشور توسط همین نوآوران تولید و تامین می شود.
وی افزود: با توجه به شرایط تحریمی کشور باید از مبتکران و فناوران حمایت شود تا شاهد پیشرفت در بخش فناوری های جدید باشیم.
شهریاری ادامه داد: اتفاقات بسیار خوبی در حوزه پژوهش و نوآوری آذربایجان غربی در حال شکل گیری است و با توسعه پشتیبانی از این بخش می توان رشد چشمگیری را شاهد بود.
وی با اشاره به اینکه توسعه پارک علم و فناوری با وسعتی که در حال حاضر دارد در شهر امکان پذیر نیست، اضافه کرد: مسوولان این پارک با همکاری راه و شهرسازی زمین هایی که امکان واگذاری دارند را شناسایی کنند تا به صورت محدود در اختیارشان قرار گیرد.
استاندار آذربایجان غربی در خصوص نمایشگاه پژوهش و فناوری نیز گفت: نمایشگاه بسیار خوبی بود و بخشی ازمخترعین توانستند دستاوردهای خودشان را به نمایش بگذارند.
این نمایشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و با هدف عرضه آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاهها به مدت سه روز توسط پارک علم و فناوری آذربایجان غربی و با مشارکت دانشگاهها و مراکز پژوهشی دایر شده است.
در این نمایشگاه محققان و مبتکران استان بیش از ۴۰ اختراع در زمنیه های پزشکی، محیط زیست، برق و الکترونیک، اپلیکیشن، سوخت های زیستی و سامانه های هوشمند را در ۴۹ غرفه به نمایش گذاشتند.
نظر شما :