دورههای توانمندسازی بانوان توسط جهاددانشگاهی اردبیل برگزار میشود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، فریبا محمدلو با بیان این مطلب در آغاز کارگاه آموزشی رویکرد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بر مبنای توسعه خانواده» در شهرستان نمین افزود: هدف از برگزاری این دورهها، حفظ و تحکیم بنیان خانواده و مهارتافزایی در بین بانوان است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس این قرارداد و طبق برنامهریزیهای انجام گرفته، دورههای توانمندسازی بانوان در تمام شهرستانهای تابعه استان اردبیل برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: از بانوان انتظار داریم در این دورهها حضور حداکثری داشته باشند و با مشارکت در موضوعات مطروحه، برای سؤالات خود پاسخ مناسبی بیابند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل اضافه کرد: مشاور بانوان فرمانداریهای تابعه استان نیز میتوانند با نیازسنجی دقیق، این دفتر را برای برگزاری دوره و کارگاههای مورد نیاز در شهرستانها راهنمایی و هدایت کنند.
محمدلو دورههای رویکرد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بر مبنای توسعه خانواده، ارتقاء مشارکت توان مدیریت زنان، قوانین و آیین نامههای حوزه خانواده، رویکرد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بر مبنای توسعه خانواده، سلامت جسم و روان با رویکرد نشاط خانواده و کارآفرینی را از دورههایی عنوان کرد که در سالجاری در سطح استان برگزار خواهد شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل از امضای تفاهم نامه همکاری با اداره کل حفاظت محیط زیست، ستاد اقامه نماز، جهاددانشگاهی و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در راستای ارائه خدمات آموزشی به بانوان استان خبر داد و تصریح کرد: این آموزشها در راستای پاسخگویی به نیاز آنان پیش بینی شده است.
در کارگاه رویکرد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بر مبنای توسعه خانواده، مدرس روانشناسی دانشگاههای استان اردبیل به عواقب ناخوشایند ازدواج دختران در سنین پایین اشاره کرد و گفت: در این سن، دختر که در حال گذراندن دوران کودکی است ناخودآگاه وارد زندگی زناشویی که توانایی جسمی و روحی لازم را ندارد و صاحب مهارتی در آن نیست، وارد میشود که این میتواند فروپاشی خانواده را به دنبال داشته باشد.
بهنام نیرومند افزود: مهارتهای زندگی باید قبل از مدرسه و در خانواده به بچهها آموزش داده شود نه اینکه منتظر باشیم تا در بزرگسالی آموزش ببینند.
وی استفاده از استعدادها و مهارتهای اعضا، رضایت از وضعیت و موقعیت خود، زندگی همراه با امید و شور و شوق، افراد توانمند و متکی به نفس و حاکمت محبت و احترام در خانه را از مهمترین معیارهای یک خانواده سالم و موفق عنوان کرد.
نیرومند به عوامل موفقیت در خانواده اشاره و تصریح کرد: داشتن انتظارات واقعبینانه از ازدواج و خانواده با توجه به تفاوتهای روانشناختی زن و مرد، ایجاد نظام مبتنی بر محبت و پذیرش، ایجاد سبک زندگی خانوادگی مشخص، ایجاد رسم و رسوم در خانواده و انعطافپذیری در هنگام مشکلات و تغییرات میتواند به پایداری خانواده منجر شود.
وی تشکیل جلسات مشاورهای در خانوادهها را مهم و راهگشا دانست و اضافه کرد: این جلسات میتواند با استفاده از نظرات تک تک اعضای خانواده به حل مشکلات و مسائل پیش آمده و تحکیم روابط و برقرای احساس امنیت و آرامش خاطر در خانواده کمک کند.
نظر شما :