رییس سازمان جهاددانشگاهی تهران مطرح کرد:

افزایش روحیه‌ی امید با انعکاس اخبار پیشرفت‌های علمی و فناورانه

۱۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۸ کد : ۴۴۱۱ عمومی
دکتر سید علی طباطبایی در بازدید از این خبرگزاری ایرنا، این رسانه را در انعکاس اخبار حوزه فناوری و علمی کشور موفق و توانمند ارزیابی و بیان کرد: انتشار اخبار مربوط به حوزه فناوری مراکز علمی می تواند موجی از امید در کشور ایجاد کند.
افزایش روحیه‌ی امید با انعکاس اخبار پیشرفت‌های علمی و فناورانه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران،دکتر سید علی طباطبایی در این بازدید که سه شنبه 11 دی ماه صورت گرفت، ایرنا را در انعکاس اخبار حوزه فناوری و علمی کشور موفق و توانمند ارزیابی و بیان کرد: انتشار اخبار مربوط به حوزه فناوری مراکز علمی می تواند موجی از امید در کشور ایجاد کند.

دکتر سید علی طباطبایی بیان کرد: مقتضیات زمان نسبت به 30 سال پیش تغییر کرده است و امروز دیگر نمی توان بدون فناوری پیش رفت که در این زمینه بهره گیری از ظرفیت های مراکز علمی مانند جهاد دانشگاهی بسیار اهمیت دارد.

دکتر سید ضیا هاشمی مدیر عامل ایرنا افزود : اطلاع رسانی مناسب از فعالیت ها و دستاوردهای علمی فرزندان این سرزمین در مراکز علمی، امید و تحرک را در جامعه افزایش می دهد و نتایج بسیار خوبی به همراه خواهد داشت.

وی همچنین با تشریح توانمندی های علمی جهاد دانشگاهی در سطح کشور گفت: جهاد دانشگاهی توان ورود به ظرفیت های مغفول اقتصاد کشور و اجرای پروژه های بزرگ را دارد.

دکترهاشمی بیان کرد: جهاد دانشگاهی مانند همیشه باید ماموریت های سخت و بزرگ را برعهده گیرد و در عرصه های مختلف مانند اقتصاد دریا، توسعه گردشگری یا دیگر بخش ها نیز وارد شود.

وی اظهارداشت: جهاد دانشگاهی تاکنون نیروهای متخصص، خلاق و علمی بسیاری در سطح کشور معرفی کرده است و می تواند در عرصه علوم انسانی و حوزه گردشگری هم وارد شود و بحث فناوری را وارد این بخش ها کند.

مدیرعامل ایرنا گفت: گردشگری در شرایط تحریم می تواند از جمله زمینه های مناسب برای ورود فناوری باشد و ضدتحریم عمل کند.

وی همچنین بر وجود ظرفیت های علمی در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) که می تواند در اطلاع رسانی دستاوردهای علمی کشور و نیز جهاد دانشگاهی بیش از گذشته به کار گرفته شود تاکید کرد.

رییس  سازمان جهاددانشگاهی تهران و هیات همراه همچنین از بخش های مختلف خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) دیدن،با خبرنگاران، دبیران و سردبیران بخش های مختلف گفت وگو کردند و در جریان فرآیندهای دریافت، تولید و انتشار اخبار دراین خبرگزاری قرار گرفتند.

سابقه فعالیت خبرگزاری جمهوری اسلامی به سال 1313 برمی گردد که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان «آژانس پارس» شناخته می شد.

 

 


نظر شما :