انعقاد تفاهمنامه جهاددانشگاهی مازندران با کمیته امداد استان در حوزه اشتغال
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، مهندس محمدرضا شافعیان رییس جهاددانشگاهی مازندران، در نشستی با حجتالاسلام بشیر عالیشاه مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان که در این واحد برگزار شد، اظهار کرد: جهاددانشگاهی با آموزش هدفمند و هدایت شده میتواند تعامل خوبی در راستای تربیت مشاغل خانگی و آموزش های مرتبط داشته باشد.
شافعیان با تأکید بر این که جهاددانشگاهی به دنبال آمارسازی نیست، افزود: ما به دنبال عملکرد عقلایی به آمارهای منطبق بر واقعیت هستیم.
رییس جهاددانشگاهی مازندران از انعقاد تفاهم نامهای با کمیته امداد خبر داد و گفت: در این راستا و بر اساس منویات رهبری و تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، جهاد دانشگاهی مازندران میتواند در بحث آموزش مشاغل خرد کمککننده باشد.
شافعیان ادامه داد: نهاد مقدسی مانند کمیته امداد اقدامات خوبی در راستای مشاغل خرد انجام داده و جهاد دانشگاهی می تواند با آموزش بهینه، توسعه مشاغل خانگی را هدفمند کند و در این راستا تقویت پیشران ها حائز اهمیت بوده و ارائه تسهیلات هدفمند به کارآفرینان در اشتغال زایی و توسعه مشاغل خرد نقش مهمی ایفا می کند.
وی با تاکید بر این که جهاددانشگاهی تمام قامت برای تحقق اهداف کمیته امداد در بحث اشتغال همکاری خواهد کرد، افزود: کمیته امداد یک خانواده شبکهای و زنجیره ای در کشور است و بیشترین تاثیرگذاری را در بستر اشتغال دارد.
رییس جهاددانشگاهی مازندران، گفت: نگاه کمیته امداد بابت توانمندسازی و مهارت آموزی بهروز بوده و اعتمادسازی برای مردم محقق میشود.
شافعیان با اشاره به این که کمیته امداد در راس امور اشتغال قرار دارد و باید علمداری کند، اظهار کرد: کمیته امداد میتواند از ظرفیت جهاد دانشگاهی و اساتید این دانشگاه در راستای علمآموزی و توسعه اشتغال بهرهجویی کند.
در ادامه این نشست حجتالاسلام بشیر عالیشاه، رئیس کمیته امداد مازندران با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری و نامگذاری سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، بحث اشتغال را مهم دانست و گفت: کمیته امداد در بحث اشتغال، پیشتاز است و در کارگروه اشتغال استان مازندران، چند سال متمادی با اجرای طرح های مختلف، رتبه برتر استان و رتبه کشوری را کسب کرده است.
عالیشاه افزود: کمیته امداد مازندران، امسال باید برای ۵ دهک مددجو و غیرمددجو، بیش از ۱۶ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند که برای این کار بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است که این اعتبار نسبت به سال گذشته ۲ برابر شده است.
وی با بیان این که امسال باید حدود ۶ هزار شغل از طریق راهبران شغلی کمیته امداد انجام گیرد گفت: برای این موضوع نیاز به کارگزار و تشکیلات تخصصی است تا اجرای توسعه اشتغال از طریق راهبران شغلی در مازندران انجام گیرد که جهاد دانشگاهی به عنوان ارزیاب راهبران شغلی کمیته امداد در نظر گرفته شده است.
رییس کمیته امداد مازندران، با بیان این که توسعه مشاغل مستلزم همدلی، اتحاد، وحدت و یکدلی است، اظهار کرد: با توجه به جلسه امروز با جهاددانشگاهی امیدواریم در بخش آموزش بتوانیم برنامه ریزی های خوبی داشته باشیم.
عالیشاه گفت: با توجه به اعتباراتی که به کمیته امداد امام(ره) تخصیص یافت، امیدواریم با وحدت و یکدلی و تصمیماتی که امروز گرفته شد، برای اجرای طرح های اشتغال و همکاری راهبران شغلی با کمیته امداد امام(ره) در پایان سال با جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات، در اشتغال استان مازندران پیشگام باشیم.
وی تاکید کرد: سیاست راهبردی کمیته امداد، توانمندسازی است و با توجه به اینکه تقریبا ۷۰ درصد از خانوادههای امداد را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند، این نهاد بیشتر به سمت و سوی مشاغل خانگی و خرد خواهد رفت و با توجه به اینکه، تحکیم خانواده برای ما بسیار مهم است، هم در بخش مشاغل خانگی و هم در بخش اجرای طرح های اشتغال دانش بنیان فعالیت میکنیم.
رییس کمیته امداد مازندران بیان کرد: همه تعاملات ما چه با دانشگاه و جهاددانشگاهی و چه با خیرین، موسسات، ادارات مختلف، اداره کار و غیره برای اجرای هرچه بهتر طرحها است.
نظر شما :