در راستای ایجاد قطب دام‌پروری کشور انجام می‌شود؛

راه‌اندازی مرکز رشد و فناوری دام‌پروری در مرکز اصلاح نژاد دام سبک جهاددانشگاهی سمنان در مهدیشهر

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰ کد : ۴۳۶۵۱
رییس جهاددانشگاهی سمنان گفت: در راستای ایجاد قطب دام‌پروری کشور، مرکز رشد و فناوری دام‌پروری با همکاری بسیج علمی سپاه استان در مرکز به نژاد دامی و اصلاح نژاد دام سبک جهاددانشگاهی استان در شهرستان مهدیشهر راه‌اندازی می‌شود.
راه‌اندازی مرکز رشد و فناوری دام‌پروری در مرکز اصلاح نژاد دام سبک جهاددانشگاهی سمنان در مهدیشهر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد در جلسه ایجاد قطب دام‌پروری شهرستان مهدیشهر از مصوبات سفر رییس‌جمهور به استان سمنان که به ریاست استاندار سمنان برگزار شد، گفت: طرح‌های فناورانه جهاددانشگاهی با بهره گیری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان سمنان تهیه و ارایه شده است، با توجه به دستور رییس جمهوری در سفر اخیر سال گذشته به استان سمنان مبنی بر تبدیل شدن شهرستان مهدیشهر به قطب دام‌پروری کشور، در این حوزه یک طرح فناورانه تهیه و ارائه شده است و امیدواریم با حمایت‌ها و مساعدت‌هایی که انجام خواهد شد بتوانیم اقدامات خوبی انجام دهیم.

وی با بیان این که مطالعات طرح ایجاد قطب دام‌پروری کشور در شهرستان مهدیشهر طبق تفاهم نامه همکاری با سازمان جهادکشاورزی استان سمنان در دست اقدام است، افزود: مطالعات این طرح در چند فاز و در سه حوزه مطالعات قطب و طرح ایجاد مجتمع‌های دام‌پروری و ایستگاه اصلاح نژاد در شهرستان مهدیشهر انجام می‌شود و امیدواریم طی مدت 2 تا 3 ماه مطالعات فاز اول طرح به اتمام برسد و مراحل اجرایی طرح آغاز شود.

رییس جهاددانشگاهی سمنان تاکید کرد: در همین راستا، دبیرخانه دائمی طرح در جهاددانشگاهی سمنان ایجاد شده است، همچنین مرکز به نژاد دامی و اصلاح نژاد جهاددانشگاهی در راستای عملیاتی شدن قطب دام‌پروری کشور در منطقه دربند شهرستان مهدیشهر در حال راه‌اندازی است که فاز اول آن با تجهیز آزمایشگاه پایه تا اواسط خردادماه به بهره‌برداری می‌رسد.

منصفی راد ادامه داد: این پروژه در مساحتی بالغ‌بر 2 هزار مترمربع در حال ساخت است که فاز اول آن با تجهیز آزمایشگاه پایه اواخر خردادماه به بهره‌برداری می‌رسد، همچنین در راستای ایجاد قطب دام‌پروری کشور در شهرستان مهدیشهر، مرکز رشد و فناوری دام‌پروری نیز با همکاری بسیج علمی سپاه استان در مرکز به نژاد دام سبک و اصلاح نژاد جهاددانشگاهی استان در منطقه دربند مهدیشهر راه‌اندازی می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع و تأکید استاندار مبنی بر پیگیری و تسریع در انجام مصوبات سفر رئیس محترم جمهوری، مجموعه جهاددانشگاهی استان سمنان از تمام ظرفیت‌های علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی در جهت انجام این طرح استفاده خواهد کرد و لازم است ضمن اختصاص اعتبارات لازم استانی و ملی، تمام دستگاه‌ها و سازمان‌ها نیز همراهی و حمایت خوبی داشته باشند.

دعوت استاندار سمنان از سرمایه‌گذاران برای مشارکت در ایجاد قطب دام‌پروری کشور در مهدیشهر

استاندار سمنان نیز در این جلسه گفت: ایجاد قطب دام‌پروری کشور در شهرستان مهدیشهر یکی از مهم‌ترین مصوبات سفر رئیس محترم جمهور به استان سمنان در سال گذشته است که به‌طور ویژه باید پیگیری شود.

سید محمدرضا هاشمی در جلسه پیگیری ایجاد قطب دام‌پروری کشور در مهدیشهر که در استانداری سمنان برگزار شد، گفت: لازم است همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها و همچنین بخش خصوصی در اجرای این طرح مشارکت کنند، از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز دعوت می‌شود برای مشارکت در ایجاد قطب دام‌پروری کشور در شهرستان مهدیشهر مشارکت کنند.

وی افزود: بستر و شرایط لازم برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در اجرای این طرح فراهم است و حمایت و مساعدت لازم در این خصوص انجام می‌شود.

استاندار سمنان ادامه داد: مسئول پیگیری این طرح با جهاد کشاورزی است و با همکاری جهاددانشگاهی استان سمنان مطالعات فاز اول قطب دام‌پروری و جانمایی به‌صورت متمرکز در منطقه فولاد محله شهرستان مهدیشهر آغاز می‌شود و ان‌شاءالله تا چند ماه آینده کلنگ قطب دام‌پروری کشور در فاز اول با حضور مسوولان کشوری و استانی زده خواهد شد.

هاشمی اضافه کرد: اجرای کامل مطالعات ایجاد قطب دام‌پروری کشور در شهرستان مهدیشهر بالغ‌بر 3.5 میلیارد تومان اعتبار لازم دارد که برای انجام مطالعات فاز اول از محل تملک دارایی 1401 و همچنین سرجمع اعتبارات استانی و ملی سفر رئیس‌جمهور به استان سمنان اختصاص خواهد یافت.

وی اظهار داشت: با توجه به محدودیت منابع آبی، مطالعات طرح با تمرکز بر یک نقطه و تأمین زیرساخت در منطقه فولاد محله شهرستان مهدیشهر آغاز می‌شود.

استاندار سمنان با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی به‌عنوان مشاور علمی و مطالعاتی طرح گفت: قطب دام‌پروری مهدیشهر متعلق به همه مردم و افراد مالک دام و عشایر است و باید از مشارکت بخش خصوصی نیز حتماً استفاده شود، سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها نیز همکاری لازم را داشته باشند.

 

 

 

 

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی سمنان


نظر شما :